Bli lenge på den flytende hagen i Atlanterhavet

Langtidsferie Madeira

Strelitzia eller Bird of Paradise Flower. Funchal, Madeira, Portugal.

Vær lenge på den herlige blomsterøya - få med karnevalet!

Carpe Diems valg for en av årets langtidsferier, har igjen falt på øya der livet leves sakte. Madeira sies å fortsatt være litt søvnig, men akkurat våken nok til å gi deg en lang, velgjørende pause fra iskalde minusgrader. På fire, gode uker skal vi få med oss en god dose frisk luft og avslapning i god blanding. Hvis det er sant at kjært barn har mange navn, så bekrefter det at Madeira er høyt elsket. Blomsterøya, purpurøya, tømmerøya og den grønne øya er noen av ordene som går igjen i eldgamle portugisiske skrifter.

Reis langt vekk fra kulde og snø og bytt ut mørke og kulde med lys, farger og herlig natur på subtropiske Madeira. Klimaet er perfekt til å nyte nytrukket fisk, Madeiravin, godt selskap, nydelige landsbyer, kaskader av blomster, en sjenerøs sol og et herlig folk. Urter, vinranker, frukttrær, blomster og trær trives som plommen i egget i den rike vulkanske jorden. Både store naturopplevelser og vidunderlige dufter står i kø på Madeira. Er du glad i fotturer, har du kommet rett. Langs øya mange levadaer, vanningskanaler, er det nok av muligheter i variert terreng. Denne gangen er vi også her under karnevalet og har billetter til paraden 18. februar!

Enkeltrom uten tillegg

Avreiser

24.01.2023
29 dager

Få ledige

Fra kr 32.980,-

Fra: Oslo Lufthavn

Med: Lene Sørlie

Høydepunkter

Program

Vann i bassenget som er omringet av tropiske planter, en mur med vekster og en stripe med gress

Fin utsikt over bassenget på Golden Residence

Sti til levadaen på Madeira.

Sti til levadaen på Madeira.

Afternoon tea i England.

En velfortjent pause

Madeira vandring 4

Levadavandring

Beskjæret skudd av en vakker kvinnelig danser som koser seg

Samba!

grønn fluffy fjær i en haug med fjær

Karneval

Hotellet vårt på Madeira

Hotel Golden Residence, Funchal

Vårt deilige hotell, Golden Residence Hotel Madeira, ligger mellom Praia Formosa (Madeiras lengste strand) og strandpromenaden. Det er en lang og hyggelig gangvei langs strandlinjen mot Lido der det finnes flere restauranter og hoteller. Bare 300 meter fra hotellets inngang er det et moderne utendørs handlesenter med mange internasjonale butikker, restauranter og et stort supermarked med godt utvalg. Beliggenheten er i et fredelig område, men det er likevel barer og restauranter nær hotellet. Doca do Cavacas, en fin badeplass med naturlige havbasseng er noen få minutter unna.

På hotellet finnes både et innendørsbasseng og et utendørsbasseng. Rommene er utstyrt med enkelt kjøkkenutstyr, og det er flere internasjonale TV-kanaler.

Hotellet ligger litt over 3 kilometer fra sentrum av Funchal. Lokalbuss inn til sentrum stopper utenfor hotellet. På veien til sentrum passerer du Lido-området som ligger rundt 20 minutters spasertur unna. Hotellet har også meditasjonsrom, biljardbord, TV-område, gym og et spaområdet som omfatter boblebad, sauna, og tyrkisk bad samt et godt utvalg av ansikt og kroppsbehandlinger

Les mer på hotellets nettside her

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

  • Fly Oslo - Funchal t/r med Norwegian
  • 28 netter i enkeltrom med minikjøkken. Frokost er ikke inkludert.
  • 3 lunsjer og 4 middager
  • Alle utflukter og innganger iht. program
  • All transport iht. program
  • Lokale guider
  • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikkevarer
  • Tips