Bli lenge på den flytende hagen i Atlanterhavet

Langtidsferie Madeira

Fjellandsbyen Sao Vicente, Madeira, Portugal

Madeira - det perfekte stedet for deg som lengter etter en lang, velgjørende pause fra minusgrader og norsk vinter på et deilig hotell med basseng. Med en god dose frisk luft, fine utflukter og avslapping i god forening. Madeira er høyt elsket av mange, og naturen er eksepsjonelt vakker og variert. Her er skog, her er kyst og høye fjell, og alt inviterer til naturskjønne levedavandringer.

Madeira er også perfekt til å nyte nytrukket fisk og nippe til Madeiravin i godt selskap. Besøke nydelige parker, koselige landsbyer og glede seg over kaskader av blomster året rundt - det er alltid noe som blomstrer her. Vinranker, frukttrær, blomster og trær trives optimalt i den rike vulkanske jorden. Er du glad i fotturer, har du kommet rett. Langs øya mange levadaer, vanningskanaler, er det nok av muligheter i variert terreng.

Legg merke til at vi har forskjellige typer rom på hotellet denne gangen, les mer i hotellbeskrivelsen under dagsprogrammet.

Enkeltrom uten tillegg

Mange utflukter inkludert

Tre deilige uker på ett herlig hotell

Avreiser

 • 21.01.2025
  22 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 39.470,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Lene Sørlie

Høydepunkter

Program

3 lunsjer og 4 middager inkludert

Hotellet vårt på Madeira

Hotel Golden Residence, Funchal

Vårt deilige hotell, Golden Residence Hotel Madeira, ligger litt over 3 kilometer fra sentrum av Funchal, i et fredelig område mellom Praia Formosa (Madeiras lengste strand) og strandpromenaden. Det er en lang og hyggelig gangvei langs strandlinjen mot Lido der det finnes flere restauranter og hoteller, og lokalbussen som går til og fra sentrum stopper utenfor hotellet Noen hundre meter fra hotellets inngang er det et moderne utendørs handlesenter med mange internasjonale butikker, restauranter og et stort supermarked med godt utvalg. Doca do Cavacas, en fin badeplass med naturlige havbasseng er noen få minutter unna.

På hotellet finnes både et innendørsbasseng og et utendørsbasseng. Hotellet har også meditasjonsrom, biljardbord, TV-område, gym og et spaområdet som omfatter boblebad, sauna, og tyrkisk bad samt et godt utvalg av ansikt og kroppsbehandlinger

Vi har to ulike romkategorier på turen:
Enkeltrommene er på 34 m2. De er utstyrt med kjøkkenkrok med enkelt kjøkkenutstyr.
Leilighetene er på 52 m2. De har separat soverom og sofagruppe i oppholdsrommet, og en kjøkkenkrok med enkelt kjøkkenutstyr.

Alle rom har balkong. Vi kan ikke garantere for hvilken utsikt man får fra balkongene, men vi kan legge inn ønsker til hotellet. Om du ønsker noe spesielt, skriv det i kommentarfeltet ved bestilling.

Les mer på hotellets nettside her

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hotellene vi benytter er miljøsertifisert. Se vedlagt info om hotellets miljøsertifisering/tiltak: Golden Residence Hotel

- Vi spiser på flere lokale restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv.

- Direkte flyrute. Med mellomlandinger øker utslippet på turen - dette unngår vi ved å fly direkte.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser.

- Gjennom å delta på denne turen støtter du følgende prosjekter: Vår samarbeidspartner gir et beløp per gjest til beskyttelse og planting av skog på Madeira.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel/Carpe Diem: Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo - Funchal t/r
 • 21 overnattinger i valgt romkategori
 • Måltider i henhold til program. Frokost er ikke inkludert.
 • Alle utflukter og innganger iht. program
 • All transport iht. program
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Frokost
 • Bruk av safe på rommet. Per 25.03.24 er pris 10,5 EUR for hele oppholdet. Betales direkte til hotellet.
 • Ny turistskatt på Madeira fra 1. oktober 2024. 2 EUR per person per natt, betales direkte til hotellet på Madeira, opp til maks 7 netter (dvs 14 EUR maks totalt, selv for langtidsopphold - dette med forbehold om endringer)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Tips