Juletur til Tatrafjellene med Budapest og Krakow

Slovakia og Polen landsbygda, Tatras

Stemningsfull juletur til fjells med tre land - Slovakia, Ungarn og Polen

Juletur med Slovakia og Tatrafjellene, vakre Budapest, Zakopane og flotte Krakow! Tre land på en gang - det blir bra. Her er korte avstander mellom litt by, litt land og litt fjell. Vi innleder i selveste Budapest, etter vår mening en av Europas vakreste. Så går turen oppover Tatrafjellene mellom Slovakia og Polen - et supert sted for aktivitet og vakre landskap. I disse høyalpine fjellene er det ingen mangel på vandrestier og mektig natur. Vi skal på vintervandring en av dagene, og vil du ikke med, slapper du av på hotellet. Julestemningen lar ikke vente på seg i slike omgivelser, om det er snø eller ei, får tiden vise. Hotellet vi skal bo på er både moderne og komfortabelt. Her er spa og velværeavdeling som er deilig om været ute biter litt.

Tatrafjellene er en del av Karpatene og har topper opp mot 2 600 meter. Flankert av dype daler og klare, nå kanskje islagte innsjøer, er det ingen mangel på naturopplevelser i særklasse. Uten mat å drikke, duger helten ikke. Dermed må maten være velsmakende og sunn, og det flytende passe til. Karpatene er vinregion, så her mener vi at alt er på plass. Vi passer på å ta en vintervandring, og da hjelper kabelbanen til å få oss opp og ned. Samtidig setter vi alle pris på det gode liv. Hotellet er kjent for god mat, og julemiddag i Tatrafjellene klinger unektelig like godt som det skal smake.

Ikke nok med at vi blir kjent med Budapest og deler av Slovakia - vi tar også turen innom en av Europas mest atmosfæriske og myteomspunne byer, Krakow. Her lever historie, legender og sagn side om side med det moderne. Det er god tid til å oppleve byen på egen hånd etter en byvandring. Dette blir en topp juletur!

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

5 frokoster, 3 lunsjer og 5 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

  • Fly Oslo – Budapest // Krakow - Oslo
  • 5 netter på hotell
  • Måltider i henhold til program
  • Alle utflukter og entreer iht. programmet
  • All transport i følge programmet
  • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Utflukter som ikke er en del av programmet
  • Drikkevarer
  • Tips