Opplev øya julepyntet til perfeksjon

Juletur til Madeira

Juledekorasjoner i rødt, gull og grønt langs ei gate

Grønne Madeira bytter drakt

Madeira har en både magisk og uforglemmelig julestemning, byen er pyntet til fest med vakre lysdekorasjoner og julekrybber. Kulturelle arrangementer, utstillinger og konserter får deg til å komme i stemning på en, to tre. Denne vakre portugisiske øya ligger cirka. 50 mil nord for Kanariøyene og lokker med et mildt subtropisk klima med jevn, behagelig temperatur. Øya har mektig natur som spenner fra ville klipper, høye fjelltopper og dype daler, til frodige hager og små pittoreske landsbyer som klorer seg fast langs kyststripen og oppe i fjellene. Grønt så langt øyet kan se, en blomstrende vegetasjon av en annen verden blandes med fjell og vulkansk, barskt landskap.

Madeira er kanskje mest kjent for sin fantastiske blomsterprakt og for sine levadaer – et enestående vanningssystem som fordeler nedbørsmengdene fra nordsiden av øya til de tørre, solrike områdene på sørsiden. Vedlikeholdsstiene langs vanningskanalene utgjør et nettverk av fine turstier med forskjellig vanskelighetsgrad og flotte naturopplevelser.

Bli med på en innholdsrik juletur med en fin blanding av avslapning, god mat, fotturer i nydelig natur og hyggelig reisefølge. Og på turene til Madeira har vi enkeltrom uten tillegg – det gjør seg ekstra godt.

Enkeltrom uten tillegg

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 4 lunsjer og 4 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hotellet vi benytter er miljøsertifisert. Se informasjon om hotellets arbeid med bærekraft her.

- Vi har valgt flere restauranter som ligger i gangavstand fra hotellet/hotellene. På den måten kutter vi unødvendig transport.

- Vi har valgt lokale restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv.

- Direkte flyrute. Med mellomlandinger øker utslippet på turen - dette unngår vi ved å fly direkte.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

- Gjennom å delta på denne turen støtter du følgende prosjekter: Vår samarbeidspartner gir et beløp per gjest til beskyttelse og planting av skog på Madeira.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel/Carpe Diem: Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

  • Fly Oslo–Funchal-Oslo
  • 7 netter på hotell. Frokost hver dag.
  • Måltider i henhold til program
  • Utflukter og transport i henhold til program
  • Lokale guider
  • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikkevarer
  • Tips