Kerala er Østens Venezia og mye mer!

Jul og nyttår i Kerala

Teplantasjer og Muthirappuzhayar-elven nær åsene i Munnar, Kerala, India

Namaste! Kerala er kardemomme og krydder i luften, innlandssjøer og elver, tutende rickshawer, yrende hverdagsliv og kvinner i vakre sarier. Litt "India light", ikke så hektisk og crazy. Den er liten, rik og stiller med masse skjønnhet og sjarm. Kerala = Guds eget land, sies det. Her er det mye å like.

Kystlinjen består av en klynge øyer og halvøyer der pittoreske laguner og kanaler tar plassen for hovedveiene. Staten er delt inn i tre. Vi har kystområdet med sin frodige vegetasjon nesten helt ned i vannkanten. Så midtområdet med gummi, te og krydderplantasjer. Vi glemmer ikke et kupert innlandsområde med tropisk skog og teplantasjer i fjellene. Kerala har også et sammensurium av vakre, naturskjønne kanaler og kalles Østens Venezia.

Du får mange muligheter til å nyte av den spennende krydderbyen Cochin, frodige Munnar, nydelige strender, forfriskende dukkerter i Arabiahavet og til sist den avslappende atmosfæren på Sea Lagoon. Denne turen er for deg som setter pris på en opplevelsesrik ferie med varierte utflukter som krydder i den deilige tilværelsen. For krydder hører med på disse kanter. Og så har vi en rolig avslutning på turen med noen fine avslappende dager ved Marari Beach.

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

9 frokoster, 9 lunsjer og 10 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Vår agent er en del av flere programmer med fokus på sosialt ansvar. Les mer på denne siden: https://www.orangedmc.com/csr....

Her fokuserer de på å skaffe arbeidsplasser til kvinner, redusere analfabetisme og bidra til sosoal, bærekraftig utvikling.

- Vi fokuserer på mat som har lokal tilhørighet og fremmer dermed lokalt næringsliv.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og bidrar til arbeidsplasser.

- Vår agent har stort fokus på dyrevelferd og har ingen aktiviteter som inkluderer ville dyr som elefanter, bjørn etc.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

- Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel/Carpe Diem: Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • Fly Oslo - Kochi t/r (Qatar har ingen samarbeid vedr gjennomgående tilslutningsbilletter pt.)
 • 10 overnattinger på hotell med frokost hver dag
 • Måltider i henhold til program
 • Alle utflukter og entreer iht. programmet.
 • All transport i følge programmet
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Visum til India, ordnes av hver enkelt (se under viktig informasjon om reisen din under)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Tips

Vi trenger din passkopi. Vennligst send oss et bilde av foto-siden i passet ditt til post@carpe-diem.no etter bestilling.