Bli med på et dypdykk i et herlig land

Japan i kirsebærblomstringen

Asiatisk kvinne liker å reise i Japan i løpet av vårsesongen.

Japan er på sitt aller vakreste når det er vår. Når kirsebærtrærne sørger for at både by og land fargelegges i rosa og hvitt. Skjønnhet, eleganse og symbolikk. Men her er mer: Kulturkræsj og neonlys i sterk kontrast til tidløs eleganse. Vi skal utforske, oppdage, lære, bli overrasket og imponerte. Være «lost in translation and directions» – så plutselig på sporet igjen. Et land av regler som følges til punkt og prikke, et land av pliktoppfyllelse, tradisjoner og køkultur. Et univers for kreativitet og innovative løsninger. Tokyo, Kyoto, Osaka, Hakone og De japanske alper er alle med på å vise Japans utallige fortrinn.

For vi finner et landskap og en natur som byr på mangfold og variasjon. Ruvende fjell og varme kilder. Moderne storby mot landsby. Og maten – som «foodie» er du fortapt og vil ikke hjem. Rene og uventede smaker åpenbarer seg overalt. Perfeksjon er alltid til stede. Kollektivtransporten er intet mindre enn utmerket.

Forbehold: Blomstring, vær og klima er ingen eksakt vitenskap. Alle data tilsier at det skal blomstre på denne tiden, og publiseres årlig i februar. Vær og temperatur råder ingen over.

Tokyo, Kyoto og Osaka

Hakone og De japanske alper

Valgfri utflukt til Hiroshima

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter