Julemarked og lokale tradisjoner

Førjulstur til Vauldalen og Røros

Vinter på Røros

Finn godfølelsen og julestemning på Røros og Vauldalen

Dette er turen for deg som vil ta et dypdykk i tradisjoner og lokale forhold. I vinter tar vi turen til Vauldalen Fjellhotell. Nostalgisk og sjarmerende. Områdene rundt her byr på MYE av det vi elsker ved landet vårt. Natur, miljø og tradisjoner som ivaretas. Lokal mat tuftet på lokale smaker og råvarer med høy kvalitet. Heldige er vi som skal få nyte av dette sammen med en god, gammeldags porsjon gjestfrihet.

Et besøk i den tradisjonelle og julepyntede gruvebyen Røros blir et høydepunkt. Bergstadens Ziir, Røros Kirke, lever helt klart opp til navnet som betyr pryd. Det er også umulig å ikke bli sjarmert av trehusbebyggelsen og det genuine som skinner gjennom. Her vet de å føre fortiden inn i fremtiden på en bærekraftig måte. Hesten har fortsatt en viktig rolle på Røros, men den har endret seg siden det var «stortrafikk» på skyss-stasjonen. En tur med hest og slede hører med til et besøk på Røros. Spesielt stemningsfullt nå om vinteren.

Tradisjoner består mye av mat og drikke og heldigvis er det slik at dette ivaretas i høyeste grad – alle måltider er inkludert. Ingen skal overstyre og endre det som har vært bra nok i alle år. Herunder besøk i Kalsa Gårdsbakeri og historien bak Røros Bryggeri med smaksprøver. Skyss-stasjon og smeltehytte skal vi innom. Det er mye vi skal få med oss på disse dagene.

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

3 frokoster, 3 lunsjer og 3 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

  • 3 netter på Vauldalen Fjellhotell
  • Alle måltider fra lunsj dag 1 til frokost dag 4
  • Alle utflukter i henhold til programmet
  • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

  • Transport til og fra Røros (Du reiser individuelt med fly eller tog fra Oslo eller Trondheim, egen bil eller buss. Vi møtes på Røros til avtalt tidspunkt 1. desember)
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikkevarer
  • Tips