Et favorittland sett fra nytt perspektiv

Elvecruise i Italia

Vakre Venezia i solnedgang

Vi seiler mellom Venezia og Mantova

Dette elvecruiset er spekket med italienske høydepunkter. Italia leverer alltid, både på estetikk og smaker. Vi skal innom noen av Italias vakreste byer, på disse kanter er det mange av dem. Kunst, romantikk, teater, broer og balkong fra Shakespeare – variasjon blir det. Det er heller ingen overdrivelse å si at maten på disse kanter holder skyhøy kvalitet. Underveis får du en dose av det meste av det beste.

Vi begynner eller avslutter med audiens. Hos dronningen – Venezia. Bygget på 120 små sandøyer i lagunen, er byens uvurderlige bygninger tilsynelatende dømt til undergang. Kanskje det er derfor atmosfæren er preget av melankoli bak den åpenbare skjønnheten. Napoleon kalte Markusplassen «verdens vakreste salong». Dogepalasset med Sukkenes bro ble bygget i det 10. århundre og er sammen med Rialtobroen Venezias mest kjente landemerker. Markusplassen er også kjent som verdens dyreste sted å nyte en kopp kaffe. Uansett pris, på Café Florian speidet selveste Casanova etter nye erobringer.

Italia + elvecruise blir bra! Her kombineres en avslappende ferie om bord med spennende opplevelser på land. Miljøet er hyggelig og uformelt, og det er lett å møte nye reisevenner. Skipene er bygget med tanke på å gjøre reisen mest mulig behagelig og opplevelsene lettest tilgjengelig. Derfor er alle lugarene utvendige, og restauranten og salongen om bord har store vinduer.

Vi seiler ikke på selve Po men på kanalen Tartaro – Canalbianco – Po di Levante, som oftest bare omtalt som Canalbianco

Enkeltlugar uten tillegg

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

6 frokoster, 5 lunsjer og 6 middager inkludert

Skipet vi seiler med

MS Michelangelo

Rederi: CroisiEurope

Byggeår: 2001 (renovert 2011)

Lengde: 110 m

Antall dekk: 2

Passasjerer:156

Fasilitetene om bord inkluderer restaurant, salong med bar og dansegulv, og soldekk. Skipene til CroisiEurope er kjent for sitt gode, franskinspirerte kjøkken. Wi-Fi i salongen og resepsjonen.

Alle lugarene er utvendige og har bad med dusj og toalett, hårføner, radio, TV, minisafe og aircondition. Lugarene på nedre dekk (hoveddekk) har små vinduer, mens lugarene på øvre dekk har store, firkantede vinduer.

Utflukter

Utfluktspakke Classic

kr 4800

Utfluktene er med lokalguide (engelsk, tysk, fransk) og foregår sammen med de andre passasjerene fra skipet. Utfluktspakken forhåndsbestillest senest 65 dager før avreise.

Dag 2: Cremona & Parma inkl lunsj

Dag 3: Byrundtur i Verona

Dag 4: Byrundtur i Mantova

Dag 5: Byrundtur i Padova

Dag 6: Venezia - Markusplassen & Dogepalasset

Dag 6: Murano & Burano

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • Fly Oslo – Venezia t/r
 • 6 netter på elvecruiseskip i valgt enkeltlugar
 • Alle utflukter og entreer iht. programmet
 • Helpensjon fom middag dag 1 tom frokost siste dag
 • Drikkevarer både i restauranten og i baren (unntatt champagne og vin fra vinlisten)
 • All transport i følge programmet.
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Valgfrie utflukter nevnt i programmet (utfluktspakke forhåndskjøpes 65 dager før avreise)
 • Drikkevarer (utover det som er nevnt over)
 • Tips til besetning, lokale guider og sjåfører
 • Reise- og avbestillingsforsikring