Nyhet Til og fra praktbyen Praha

Elvecruise på Elben og Vltava

Karlsbroen i Praha, Tsjekkia.

Vi seiler mellom mange slott og vakre naturområder

Dette elvecruiset er en nyhet hos oss som vi tror at dere elvecruise-entusiaster vil like. Liker du vakre byer med imponerende slott og arkitektur? Steder der historie og nåtid flettes i hop? Da er du på rett sted her i Sentral-Europa. Med Elben og Vltava som utgangspunkt er det vi kommer se underveis ganske så storslått. Borger, slott og festninger sender tankene tilbake flere hundre år. Historisk bakteppe på det meste. Denne seilingen går til og fra Praha, som alltid må tas i betraktning når Europas flotteste byer kommer opp for kåring. Men det er samtidig flott natur, som langs Vltava til Stechovice, der et grønt eventyrlandskap åpner seg. Böhmen har en broket tilhørighet, historisk sett. Men det er spennende med kongeslekt og habsburgere som har satt sine spor.

Som alltid på elvecruise kan du ta turen i egen takt og tone, eller velge utfluktspakken som åpner for mer. Som en tur til vakre Dresden. Dresden er eleganse satt i moderne system, med en skjønn silhuett. Fullstendig ødeleggelse under den andre verdenskrig, nå gjenoppstått i omhyggelig restaurert stand.

I august satser vi på gode sommertemperaturer og kombinerer en avslappende ferie om bord med spennende opplevelser på land. Miljøet er hyggelig og uformelt, og det er lett å møte nye reisevenner. Skipene er bygget med tanke på å gjøre reisen mest mulig behagelig og opplevelsene lettest tilgjengelig. Derfor er alle lugarene utvendige, og restauranten og salongen om bord har store vinduer.

Enkeltlugar uten tillegg

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

6 frokoster, 5 lunsjer og 6 middager inkludert

Skipet vi seiler med

MS Elbe Princess

Rederi: CroisiEurope

Byggeår: 2016

Lengde: 95,4 m

Antall dekk: 2

Passasjerer: 77

Vårt hyggelige elvecruiseskip er fra det franske rederiet CroisiEurope.

Lugarene er små, men koselige, og har privat bad/wc med hårføner, satellitt-TV og safe. Det finnes restaurant, bar med dansegulv og soldekk om bord. Lugarene på hoveddekk har store vinduer, lugarene på øvre dekk har fransk balkong som kan åpnes . Utover dette er lugarene identiske.

Utflukter

Utfluktspakke Classic

kr 4250

Utfluktene er med lokalguide (engelsk, tysk, fransk) og foregår sammen med de andre passasjerene fra skipet. Utfluktspakken forhåndsbestillest senest 65 dager før avreise.

Dag 2: Konopiste slott

Dag 4: Praha

Dag 4: Slottstur i Praha

Dag 5: Nelahozeves slott og Dvoraks hus

Dag 6: Dresden

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • Fly Oslo – Praha t/r
 • 6 netter på elvecruiseskip i valgt enkeltlugar
 • Alle utflukter og entreer iht. programmet
 • Helpensjon fom middag dag 1 tom frokost siste dag
 • Drikkevarer både i restauranten og i baren (unntatt champagne og vin fra vinlisten)
 • All transport i følge programmet.
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Valgfrie utflukter nevnt i programmet (utfluktspakke forhåndskjøpes 65 dager før avreise)
 • Drikkevarer (utover det som er nevnt over)
 • Tips til besetning, lokale guider og sjåfører
 • Reise- og avbestillingsforsikring