Vårt mest populære elvecruise

Elvecruise på Douro, med Porto

Vingårder og landskap rundt Douro-elven, Portugal

Dourodalen – sjarmerende landsbyer, vingårder og et snev av «gamle dager»

Bli med på et helt herlig elvecruise på Douro med det lekre, premium skipet MS Amalia Rodrigues. Først overnatter vi to netter i Porto, så denne turen har nesten alt vi kan ønske oss! Porto er en virkelig perle i seg selv. Her oser det historie og vakker stemning nær sagt overalt. Vi skal også ut av bykjernen, smake lokale spesialiteter av mat og vin og besøke en nydelig quinta. Der produseres den lekreste, perlende vinho verde.

Så skal vi seile. Vi byr på et avslappende cruise gjennom vakkert landskap. Langs elven Douro, i portvinens krybbe, er det lett å leve det virkelig gode liv: Måltidene er av høy kvalitet, vi besøker både flotte byer og ærverdige vingårder og høydepunktet er selve opplevelsen av å cruise sakte oppover Douro-elven gjennom et frodig landskap dominert av vinranker og små landsbyer. Douro renner gjennom Dourodalen, hvor du finner Portugals vakreste vinlandskap, med bratte fjellsider og tradisjonsrike byer.

Mens byer og land passeres, bor du komfortabelt i utvendig lugar. Dagene går med til innholdsrike utflukter, og til avslapning og sosialt samvær om bord. Det er en grunn til at elvecruise er en populær ferieform, kombinasjonen av opplevelser og det å ha med seg hotellet på hele reisen er både bekvemt og praktisk. Skipene er bygget med tanke på å gjøre reisen mest mulig behagelig og opplevelsene lettest tilgjengelig.

Elvecruiseskipene fra rederiet Croisi er komfortable og kjent for sitt gode kjøkken. Alle måltider fra middag første dag til frokost siste dag er inkludert og du kommer garantert til å ha en hyggelig tid om bord og i Porto.

Enkeltlugar uten tillegg

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 6 lunsjer og 7 middager inkludert

Skipet vi seiler med

MS Amalia Rodrigues

Rederi: CroisiEurope

Byggeår: 2018

Lengde: 80 m

Antall dekk: 3

Passasjerer: 132

Om bord er det restaurant, salong med dansegulv, suvenirbutikk og soldekk med et lite basseng. Wi-Fi i salongen og resepsjonen.

Alle lugarene er utvendige. Lugarene på øvre dekk og midtdekk har fransk balkong, mens lugarene på nedre dekk har mindre vinduer som ikke kan åpnes.

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

  • Fly Oslo - Porto tur/retur med Lufthansa
  • 2 netter på hotell i enkeltrom, 5 netter på elvecruiseskip i valgt enkeltlugar
  • Helpensjon fom middag dag 1 tom frokost siste dag
  • Drikkevarer om bord på skipet (unntatt champagne og vin fra vinlisten)
  • All transport og utflukter ifølge program
  • Lokale guider
  • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

  • Tips til besetning, lokale guider og sjåfører
  • Reise- og avbestillingsforsikring