Nyhet Santiago, Valparaiso, Viña del Mar og Pucón

Påsketur til Chile og Andes

Villarica er en av de aktive vulkanene i Chile

Chile er en kraftpakke og nesten et kontinent i seg selv med sin kontrastrike natur. Utseendet bedrar - langt og smalt til tross - her er et rått spekter av mangfold. Med fjorder, skoger, isbreer, innsjøer, vulkaner og snødekte topper.

Chile er samtidig et sprell levende land under overflaten. Vulkaner og geysirer i jordens indre bobler og syder. Spennende og annerledes. Som kontrast, de overmektige Andesfjellene inngir respekt og beundring. Her er flere topper på over 6 000 moh. Nedover igjen åpner Stillehavet for en kystlinje som er få land forunt. Landet er over 4 000 kilometer langt og kysten likeså. Sjømat i verdensklasse nytes gjerne sammen med viner i samme kategori. Chile er et vinland av dimensjoner.

Chile har også byer å regne med. Santiago er storbyen som vet å imponere med stil og lekker utsikt mot Andesfjellene. Valparaiso er kanskje en av Chiles vakreste og mest besøkte byer, her er sjarmfaktoren skyhøy. Ikke så rart, byen formelig klatrer i høyden. Pastellfargede fasader, smale smug, snirklete trapper og værbitte dører topper atmosfæren. Nærheten til der vi skal bo noen netter i Viña del Mar ved Stillehavet beviser at kontrastene alltid hører til.

Turprodusent og lokalkjente Andrea får stjerner i øynene når hun snakker om Chile. Spesielt Pucón og Villarrica står hennes hjerte nær. Chile lindo, som de selv kaller landet sitt, er klar i påsken for Carpe Diem!

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

11 frokoster, 6 lunsjer og 7 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hotellet vi benytter i Santiago byr på bærekraftig teknologiopplevelse. Ved å velge NOVAPARK bidrar vi til å redusere karbonavtrykket på planeten, ettersom alle systemene til hotellet styres med energieffektivitet og fornybare teknologier. NOVAPARK har Leed sertifiseringssystem for bærekraftig bygg. Det ligger sentralt i sentrum av Santiago med gåavstand til de viktigste turistattraksjonene.

- Vi har valgt flere lokale restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser. Mange av måltidene inntar vi på lokale spisesteder.

- Flere av aktivitetene på turen er naturbaserte. Vi oppdager flere av stedene til fots. Naturen er hellig for mapuchene og vi får nærmere innblikk i Mapuche indianernes skikker og levesett. Vi skal på lokalt besøk og får servert tradisjonelle og hjemmelaget matretter.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel/Carpe Diem: Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • Fly Oslo-Santiago t/r
 • Innenriksfly Santiago-Temuco t/r
 • 11 netters innkvartering inkl frokost
 • Lunsjer og middager i henhold til program
 • Alle utflukter og entreer iht. programmet
 • All transport i følge programmet
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Tips
 • Drikkevarer

Vi trenger din passkopi. Vennligst send oss et bilde av foto-siden i passet ditt til post@carpe-diem.no etter bestilling.