Nyhet

Aktiv tur til Malta - med klatring

Atletisk kvinne med beskyttende hjelm tilbringer dagen med å bestige et fjell og nyte ekstremsport

Malta byr behagelig klima, sol og salt sjø - vi forlenger sommeren! Øya selv har alltid vært i sentrum for ulike historiske begivenheter på grunn av sin strategiske beliggenhet. «Alle» har vært her og lagt igjen sine spor opp gjennom årene. Det blir det et fargerikt samfunn av, både med arkitektur, språk, mat og mennesker. Det perfekte reisemålet for vår nye, aktive tur. Denne gang fokuserer vi på klatring! Når man kombinerer frisk luft, konsentrasjon, teknikk, kroppsbeherskelse og trening, er det ikke rart at så mange har blitt hekta. Og smått besatt av på å forsere fjell eller vegger av ulike høyder. Inne som ute - også buldring har blitt et kjent begrep. Turen vår er ikke beregnet på erfarne klatrere, men det er absolutt en fordel at du har prøvd deg litt før. Vanskelighetsgrad på klatringen varierer fra 5a - 7b (french grades).

Programmet inneholder både klatring i fjell, rapellering og travers (sidelengs klatring). Her kan vi enkelt komme oss i vannet og kombinere med bad. Vi har også en dag hvor vi går på fottur og et par dager til å gjøre litt som du vil. Vi kan anbefale en tur over til lillesøster Gozo og besøk i hovedstaden Valletta.

OBS: Programmet er avhengig av vær og vind, det styrer hvor ferden går. Vi gjør oppmerksom på at endringer kan oppstå underveis – dagene kan gjøres kortere eller lengre etter gruppens ønsker og ferdigheter. Det kreves både beinstyrke og armstyrke for å klatre. Men veiledning gis underveis!

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 4 lunsjer og 2 middager inkludert

Bærekraftige valg på denne turen:

- Turen er produsert med en samarbeidspartner som har underskrevet vår partneravtale. Les mer om hvilke krav vi stiller til våre partnere her: Samarbeidspartnere – Escape Travel

- Hotellet vi benytter er et lokalt eiet og drevet hotell.

- Vi har valgt lokale restauranter som fremmer lokale produkter og lokalt næringsliv.

- Vi samarbeider med lokale aktivitetsleverandører som benytter lokale ressurser. På den måten støtter vi lokalt næringsliv og arbeidsplasser.

- Aktivitetene på turen er naturbaserte/ikke motoriserte.

- Vi har redusert bruk av unødvendig engangs plastprodukter. Vi tilbyr ikke engangsflasker med vann på turen. Alle deltakere på turen oppfordres til å ta med gjenbrukbar drikkeflaske, som kan fylles underveis.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft i Escape Travel/Carpe Diem: Bærekraft i Escape Travel

Praktisk informasjon og reisevilkår


Dette er inkludert

 • Fly Oslo–Malta t/r
 • 7 netter på hotell med frokost
 • Måltider og utflukter i henhold til program
 • Utstyr til klatring, rapellering og travers
 • All transport i følge programmet
 • Lokale engelsktalende klatreguider
 • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Tips
 • 5 euro i eco tax totalt som betales til hotellet av hver enkelt deltaker


* OBS: Programmet kan endres grunnet vær og vind