Patricia D'Alicandro

Portrett kvinne
Vakre blomster foran en festning i Milano, Italia

Patricia ble tidlig bitt av reisebasillen og har over 20 års erfaring som reiseleder. Hun er også utdannet innen helsefag og har erfaring som kabinansatt i SAS. Med et godt antall land på merittlista, har hun ledet mang en Carpe Diem-tur. Hun er alltid klar for nye og spennende reisemål, selv om Sørøst-Asia og Europa er og forblir favorittene. Aktive turer tar hun veldig gjerne. Patricia er Italia-fan på sin hals og står det vin på bordet hjemme er den sannsynligvis italiensk! Selvfølgelig snakker hun «italiano»…

Privat er Patricia glad i slalåm og snowboard, trening generelt og beskriver seg selv som litegranne oversosial. Hun er over middels interessert i språk, kultur, vin og mat og har fagbrev som vinkjenner.

Tilbakemeldingene fra gjestene danner et bilde av en trygg og erfaren reiseleder som ser hver gjest sine behov og som man gjerne reiser på tur med igjen.

Nå har hun landet her på Helsfyr, og vil produsere fine turer sammen med resten av teamet her. Med erfaringen hun har opparbeidet seg, gleder vi oss til samarbeidet!

Reiser med Patricia

Oktober 2024