Madelene Sandberg

Madelene 1
Miami South Beach soloppgang med badevaktstårn og kystlinje med fargerik sky og blå himmel.

Endelig, vi skriver august 2023, har vi fått en etterlengtet kollega med utstrakt erfaring og kunnskap om FLY! Hun kommer garantert til å bidra på andre områder her i Carpe Diem også. Madelene er opprinnelig svensk, men har bodd i Norge i over 10 år. Hun er en ihuga reiselivsdame med variert erfaring fra bransjen. Nå sist fra Ticket. Den skal tidlig krøkes stemmer godt i hennes tilfelle - hun var bare 16 år da hun flyttet hjemmefra for å lære seg mer om reiseliv. Allerede da hadde hun praksis som bussvertinne for Bengtsvik Resor nedover til Tsjekkia. I 2008 ble det både Barcelona og Fuengirola der hun håndterte forespørsler på call-senter. Som så mange blide og serviceinnstilte folk fra Sverige, ventet Norge og servicebransjen med nye muligheter. Så lokket Sverige henne tilbake med noen års fagskoleutdanning. Her lærte hun seg den viktige rollen i bransjen: internasjonal reisekonsulent med IATA-sertifisering. Ni år senere har hun lagt seg opp masse erfaring fra ulike byråer i Norge.

Klart at hun selv også elsker å reise. Favoritter tar det ikke lang tid før kommer for en dag: "Jeg elsker Miami og har vært der mange ganger i ulike settinger. Pulsen i byen, konsertene, de ulike bydelene og de uendelige strendene er en kombinasjon jeg gjerne tar igjen og igjen. Roadtrip fra San Francisco via Las Vegas og New Mexico videre til Key West og New York er også en tur fra minneboka." Madelene er også glad i vann når hun er ute og reiser, livet under vann med snorkling er en pasjon. "Mexico med Playa del Carmen, Cancun, Isla Mujeres og sine mange cenoter var spennende. I Aruba ble jeg også forelsket - i hvert fall veldig fascinert av de rosa flamingoene der ute i vannet. Aruba er favoritt nummer en- det er så vakkert der!"

"Asia blir heller ikke feil", avslutter Madelene. Både storbyliv i Bangkok og strandliv på flere av de flotte øyene frister til gjentakelse. Vi i Carpe Diem-teamet er glad for at Madelenes reise nå har stoppested Helsfyr:)