Ingen å dra på tur sammen med? Nå har du det!

Carpe Diem - reis alene sammen

Masaier fotografert nedenfra  og holder hendene sammen. Flagrende, rødmønstrede klær.

Savner du noen å dele ferieopplevelsene med? Delt glede er dobbelt glede, sier ordtaket. Carpe Diem er turoperatøren hvor du kan melde deg på en tur alene, og få både hyggelige turkamerater og en dyktig reiseleder. Det å reise alene er ukomplisert med oss.

Hva får du på en reise med Carpe Diem?

Carpe Diem har et bredt utvalg turer for deg som reiser alene: rundreiser, elvecruise, cruise, fotturer, sykkelturer, kajakkturer og et konsept vi kaller snarturer (altså litt kortere turer). Carpe Diem startet i år 2000, og vi lager gruppereiser/påmeldingsturer for deg som reiser alene. Reisen inkluderer stort sett alltid fly, hotell, utflukter, mange måltider samt reiseleder. Vi er en del av Escape Travel AS, som er en solid aktør i bransjen. Oversikt over reisene med program, bilder og priser finner du enkelt i reisekalenderen vår.

To jenter som turister beundrer flott utsikt over blomsterpotter på de hvite veggene på den berømte blomstergaten i Andalusia

Turene har variert innhold

Vakkert postkortbilde av den berømte Amalfikysten med Salernogulfen sett fra Villa Rufolo-hagene i Ravello, Campania, Italia

Mange drømmer om vakre Italia

Bare for å ha sagt det...

Carpe Diem lager ikke sjekketurer. Meningen med reisen er ikke at vi skal matche nye par (selv om det har skjedd, og det er hyggelig!), men det vi vil er å skape fine reiseminner – sammen.

De fleste som reiser på tur med oss melder seg på alene. På den måten har alle i gruppen en felles plattform, og det er lett å bli inkludert på en naturlig måte. Riktignok er det venninner, venner og søsken som melder seg på sammen – det er «lov» å kjenne noen – men for par og større vennegjenger anbefaler vi vårt moderselskap Escape Travel.

Backlit bright dawn

Fellesskap gir bedre opplevelser

Passangerfly som flyr over skyene om kvelden.

Vi er på vei mot et vakkert sted!

Hvem reiser på tur med Carpe Diem?

De aller fleste som reiser med oss, er i aldersgruppen 40-70 år, med noen unntak i begge ender. Du vil alltid finne noe felles med dine medreisende, helt uavhengig av alder. De fleste av oss har venner og bekjente i alle aldre som vi trives med, slik blir det også på tur. Så lenge innholdet i en tur tiltrekker deg, gjelder det samme for dine medreisende. Allikevel har vi noen utvalgte avreiser kun for de under 45. Aktive turer er også veldig populært, og skaper et ekstra samhold.

Det er alltid noen i gruppa som er nye og som reiser for første gang, men vi har en skikkelig stor og god gjeng som er erfarne Carpe Diem-reisende med 10+ turer bak seg. Det gleder og er et kvalitetsbevis når vi ser samme navn på tur etter tur!

Mange sier til oss: «Jeg kan godt reise alene, men jeg liker ikke å spise alene på restaurant». På Carpe Diem-tur slipper du det.

Venner som skåler med rødvin etter innhøstingen

Alltid noen å spise et hyggelig måltid sammen med

Vandring kroatien 10

Deilig med reisefølge på fine fotturer rundt i verden

En verden av muligheter

Vi synes at variasjon og mangfold er tingen, så vi er alltid på utkikk etter nye reisemål i tillegg til noen gode bestselgere som er med år etter år. Vi driver ikke med ekspedisjoner. For å være med på tur, må du kunne klare deg selv i henhold til programmet.

Både vi og gjestene våre elsker spennende reiser som går utenfor Europa, som Nepal & Bhutan, Uganda & Rwanda, Kenya, Oman, Maldivene, Ecuador & Galapagos – du skjønner. Europa er også et helt kontinent med sååå mange muligheter: Spania, Portugal, Kroatia, Italia er gode eksempler.

Vi må ikke glemme fine turer i vårt eget land! Norgesturer vil vi alltid ha på reisekalenderen. Veldig mange har også fått opp øynene for cruise og elvecruise, og der er det mange å velge imellom. Fortrinnet på elvecruise med oss er at du alltid har lugaren helt for deg selv!

Soloppgang i Machu Picchu, Peru

På manges "bucket list" - Machu Picchu

To sjøløver på sandstrand ved havet.

Galapagos - selve Reisedrømmen?

Spørsmål eller klar for tur?

Ta kontakt med oss enten på telefon 22 46 48 48 (man-fre kl. 10 - 14) eller send e-post post@carpe-diem.no så tar vi en reiseprat slik at du blir kjent med konseptet og turene. Vi er en gjeng reiseglade og reisevante damer som brenner for det vi driver med: lage reiser med innhold og opplevelser til deg!

Hilsen Wenche, Lisbeth, Ingrid, Andrea, Patricia, Madelene og Ingun

Nærbilde av britisk, rød telefonkiosk.

Alltid klare for en reiseprat!