Det er trygt å bestille reise hos Carpe Diem

Det er trygt å bestille reise hos Carpe Diem

Vi i Carpe Diem, en avdeling i Escape Travel, setter våre gjesters trygghet i første rekke. Gjennom 15 år har vi håndtert både naturkatastrofer og globale utfordringer, og fortsetter å bruke vår erfaring og verdensomspennende kontaktnett for å sikre at alle våre gjester føler seg trygge og ivaretatt på reise med oss.

Under kan du lese litt om tryggheten vi i Carpe Diem kan gi deg som reiser med oss, også i disse utfordrende koronatider.

✔️ Du står alltid fritt til å avbestille din reise i henhold til våre reisevilkår

Husk at du helt frem til 105 dager før avreise kun har et gebyr på kr 750 per person om du skulle ønske å avbestille din reise. Helt frem til 65 dager før avreise kan du avbestille turen til et gebyr kun tilsvarende innbetalt depositum. Carpe Diems reisevilkår kan du lese i sin helhet her.

✔️ Kjøper du en pakkereise hos oss, er du omfattet av Pakkereiseloven

Kjøper du en plass på en gruppereise eller en annen type pakkereise hos oss, vil du automatisk være omfattet av Pakkereiseloven. Dette betyr at Carpe Diem er lovpålagt å følge direktiver som gitt gjennom lov om pakkereiser og reisegaranti. Denne loven sikrer dine rettigheter som reisende. Om du lurer på hva en pakkereise er, finner du informasjon her.

✔️ Om Carpe Diem kansellerer din reise på grunn av reiserestriksjoner, vil du få reisens pris tilbakebetalt

Om Carpe Diem kansellerer turen grunnet reiserestriksjoner, ved for få antall deltakere eller annet, refunderer vi reisens pris. Beløpet vil være på din konto innen 14 dager.

✔️ Escape er medlem av Reisegarantifondet

Carpe Diem og Escapes medlemskap i Reisegarantifondet betyr at du som reisende har konkursvern. I praksis betyr det at dersom vi, mot formodning, skulle gå konkurs, så vil du få refundert pengebeløpet du har innbetalt til oss for din reise og din hjemreise vil dekkes dersom du allerede er på tur.

✔️ Vi tar smittevern på alvor

Du kan lese våre smittevernstiltak for påmeldingsturer i Norge her.

🙋‍♀️ Lurer du på noe?

Vi synes det er veldig hyggelig om du slår på tråden dersom du lurer på noe.

Du treffer oss på telefon 22 46 48 48 på hverdager mellom kl 10 og 14. Du kan også skrive til oss på post@carpe-diem.no