Therese Sandnes

Reiseleder therese sandnes jordan
Soloppgang ved eldgamle templer i Bagan, Myanmar

Therese har reist og bodd utenlands gjennom mangfoldige år og finner mye inspirasjon og perspektiv i møte med andre mennesker og kulturer. Med holdningen "delt glede - er dobbel glede" trives hun godt med å dra på oppdagelsesreiser sammen med andre i rollen som reiseleder. Hun har fått mange tilbakemeldinger på at hun evner å se hver enkelt og samtidig skape fellesskap i en gruppe. Hun har bodd 11 år i Spania og snakker selvfølgelig flytende spansk.

I Singapore og Malaysia har hun bodd og studert og har reist mye i Sør Øst Asia. Hun har også bodd i USA (Chicago) og har der reist på kryss og tvers fra kyst til kyst, og siden hun snakker spansk har hun også reist mye i Sør- og mellom Amerika. Noen turer til andre land i Europa, Midtøsten og Afrika har det også blitt gjennom årene. Hun er fra Ålesund, bor nå i Bergen og har fokus på fredsarbeid. Hun praktiserer meditasjon og mindfulness og arrangerer kurs og samlinger i den forbindelse.

Therese har ledet mange turer for Carpe Diem tidligere og har mange ulike reisemål bak seg der. Mye i Asia og Sør-Amerika. Vi er glad for å ha henne tilbake hos oss!

Reiser med Therese

Mars 2023