Storslagne toppturer og herlig gourmet hos Grønolen

Vandring i Valdres

Ung turistkvinne som føler seg fri og står med hendene i været på toppen av fjellstien mens hun ser på et vakkert landskap

Aktiv ferie i vakre, varierte Valdres

I hjertet av Norge – tett oppunder Jotunheimen der Peer Gynt svermet for sin Solveig, der det føles som å komme hjem selv om du er borte. Der, på Grønolen Fjellgard skal gourmetmåltider nytes og fjelluft inhaleres. Mugnetind, Synshødn, Bitihødn og Knutshø skal bestiges, vakker Valdresnatur skal beundres og stølslivet skal prøves. For den eventyrlystne ønsker Synshorn Via Ferrata deg velkommen til en luftig, men trygg opplevelse.

Vakre, varierte Valdres i hjertet av Sør-Norge er et eldorado for den som er glad i vakker natur og friluftsliv. Lengst nord i dalen ligger fjellsportsbygda Beitostølen, som også regnes som inngangsporten til Jotunheimen med sine mektige 2000-meters topper. Noen få kilometer vest for Beitostølen, i Beitobygda, ligger Grønolen Fjellgard, omgitt av majestetiske fjell og vidder på terskelen til Jotunheimen. På 800 meter over havet kan du puste i frisk fjelluft og nyte en gjestfrihet utenom det vanlige. Velkommen til Valdres! Det æ gøtt å væra gjest i Vallærs!

På Grønolen fordeles vi i rom eller leiligheter etter hvor stor gruppen blir. Om du får rom inne på hotellet eller i leiligheter blir derfor ikke klart før gruppen er fullbooket.

Du må være vant til å ferdes i fjellet og være i god form for å være med på toppturene!

Avreiser

02.07.2023
6 dager

Ledige plasser

Fra kr 10.880,-

Med: Tor Erik Grønolen

Høydepunkter

Valdres er helt fantastisk

En skåning på tur i Valdres! Vår utsendte kollega Carl tok turen til Valdres for å finne ut hvorfor vi i Carpe Diem elsker stedet. Her gjør han seg kjent med både turterreng, Grønolen Fjellgard, språket og de firbente innbyggerne.

En skåning på tur i Valdres! Vår utsendte kollega Carl har tatt turen til Valdres for å finne ut hvorfor vi i Carpe Diem elsker stedet. Her gjør han seg kjent med både turterreng, Grønolen Fjellgard, språket og de firbente innbyggerne. Se hvordan det gikk i videoen over!

Program

5 frokoster, 4 lunsjer og 5 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

  • 5 netter på Grønolen fjellgard
  • Fullpensjon fra middag dag 1 til frokost dag 6
  • Alle turer som beskrevet inkl. transport og lokal guide (valg av topper kan endres)
  • Reiseleder fra Carpe Diem

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikkevarer
  • Transport til og fra Grønolen fjellgard
  • Via Ferrata-ruten med guide (cirka kr 950) – betales direkte til Grønolen)