Vakre, gjestfrie Georgia – der øst møter vest

Opplev de vakre Kaukasusfjellene, spennende Tbilisi og vinregionen Kakheti – Georgia leverer!

Georgia er en perle i hjertet av Kaukasus og en uoppdaget skatt for nordmenn flest. Mange mener sågar at det er et av verdens vakreste land. Med sin fantastiske natur, eldgamle historie og særegne tradisjon, lokalisert på den historiske silkeveien der øst møter vest – og der det lokale kjøkken og mange tusen år gammel vintradisjon gir smaksminner du vil huske lenge, er det fort gjort å falle i staver over alt landet har å by på.

Her kjempet de store imperiene om makt og innflytelse, og Georgia var alltid kjent for sitt kulturelle mangfold. Georgia er blant våre eldste sivilisasjoner. Her har de sunget flerstemt polyfon sang i mer enn 2000 år, produsert vin i over 8000 år, og her levde Homo Georgicus allerede for 1,8 millioner år siden. I Georgias myteomspunnede kultur og historie er kirken, folkesang og folkedans, poesi, vintradisjon og en enestående gjestfrihet dypt forankret i den georgiske folkesjelen. For georgiere er gjester en gave sendt fra Gud, og slik har det vært fra de eldste tider.
Sjelden har vi laget en tur hvor du kommer så tett på det lokale livet – for gjennom vår lokale reiseleder Svend får du en ganske så unik opplevelse. Her blir det vennebesøk, veldig lokale mat- og vinopplevelser, polyfon sang og lokale møter som vil gi deg minner for livet.

Avreiser

Det er for tiden ingen avganger på denne reisen som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet for å være blant de første som får beskjed når en ny avreise er klar. 

Høydepunkter

  • Oppleve de fantastiske Kaukasusfjellene
  • Spennende Tbilisi, der tradisjoner og det moderne liv går hånd i hånd
  • Besøk og matlaging hos reiseleders venner
  • Besøk i Mtskheta – den historiske hovedstaden
  • Håndplukkede, gode hoteller – sjekk ut Hotel Rooms i Kazbegi! Snakk om fantastisk utsikt og god standard!
  • Reiseleder Svend Waage - ingen over ingen ved siden av for Georgia

Lignende turer