BLÅTUR Europa – reisemål ukjent

Hvor eventyrlysten er du? Tør du å GRIPE DAGEN og bli med oss i Carpe Diem på en tur ut i det blå?

Vi håper det! For andre gang arrangerer vi en Blåtur, hvor du ikke får vite hvor du skal før du står på Gardermoen 5. juni 2020 kl 0930. Det eneste vi kan si er at reisemålet er i Europa. Vi vil påstå at vi traff blink med vår første Blåtur til Transilvania i 2015. Året etter var Transilvania regnet som det «hotteste» reisemålet i 2016 av reiseguruene i Lonely Planet. Da følte vi oss virkelig som trendsettere:)

Hva er en Blåtur? Her ønsker vi å presentere en PERLE, ganske uoppdaget sådan, rett og slett et reisemål som ennå ikke har fått sin velfortjente plass i rampelyset, men som vi ikke er i tvil om fortjener plassen. En Blåtur kan gå til et «ukjent» land, eller en ukjent region i et kjent land. Uansett vi lover deg gode reiseopplevelser! Det handler om den autentiske reiseopplevelsen, hvor du kommer tett på en gjestfri lokalbefolkning.

Landet har flere eventyraktige og imponerende byggverk og vi overnatter til og med i ett – en natt. Landet er forsåvidt kjent, men vi skal på helt andre siden… Kulturelle kontraster… Slående og vakker arkitektur….Naturopplevelser under jorden….Lokalt skal det være, både med mat, drikke og innhold. Reiseleder er lommekjent og vil gi deg uforglemmelige reiseminner. Ble du noe klokere? Uansett, det blir ikke mye bedre enn dette…Blir du med?

Bringebær på et bord med blomster i koselig uteplass i Odessa

Bringebær på et bord med blomster