Illustrasjon av 70-talls folkevognbuss med en sjiraff som stikker hodet ut. Palmer og hav i bakgrunnen.

Reisemesse på Det Norske Teatret

Reisemesse på Det Norske Teatret

Reiseinspirasjon i bøtter og spann

Møt oss på Reisemekka

📍 Sted: Det Norske Teatret

🕐 Tidspunkt: mandag 6. desember kl 13 - 18

💵 Inngang: Halv pris kr 75,- per person til og med 7. november. Fra 8. november er prisen kr 150,- per person,

🍷 Prisen inkluderer foredrag og enkel bevertning.

Meld deg på her!

Velkommen til vår reisemesse hvor du kan høre, se, lukte og smake! La oss fylle på med reiseinspirasjon til vanns og til lands i Europa og resten av verden. Escape Travel vil presentere gruppereiser på elvecruise, temareiser i Europa og resten av verden, aktive reiser, firmaturer, singelreiser med Carpe Diem og skreddersydde reiser. Cruise.no presenterer cruise på all verdens hav. Escapeaway gir deg de beste hotellene i kombinasjon med de beste flyprisene. Begrenset antall plasser, så benytt sjansen nå til å melde deg på!

📜 Program

Kl 13.00: Dørene åpnes

Kl 13.30: Escapes verden på 30 minutter

Kl 14.00: Tre reiser i Vesterled - Hebridene, Irland og Island v/ Kirsti MacDonald Jareg (Bikuben)I over 20 år har forfatter Kirsti MacDonald Jareg skrevet reiseskildringer fra de forblåste, vakre traktene i Nord-Atlanteren. Den røde tråden er jakten på historier fra fjern og nær fortid.

Kl 14.00: Cruise i Europa (Spegelsalen)

Kl 14.30: Det eksotiske Europa v/Trond Aspaas (Spegelsalen)Trond er en skikkelig reiselivsmann, og med over 35 års erfaring fra bransjen har han mye kunnskap å komme med - levert med humor og glimt i øyet.

Kl 15.00: Reiser til det glemte Europa - v/ Torbjørn Færøvik (Bikuben)Torbjørn Færøvik er prisbelønt forfatter og foredragsholder, og han kan du få som reisefølge både på turer i Europa og i resten av verden med Escape.Kl 15.30: Temareiser i Europa (Bikuben)

Kl 16.00: På elvecruise gjennom Europa (Bikuben)

Kl 16.00: Aktiv ferie (Spegelsalen)

Kl 16.30: Carpe Diem (Bikuben)

Kl 16.30: Escapeaway (Spegelsalen)

Kl 17.00: Dypdykk i verdens beste vinområder med Ingvild Tennfjord (Bikuben)Forfatter og vinanmelder Ingvild Tennfjord sørger for smakfulle og lærerike dypdykk til Rioja, Chablis, Piemonte og Toscana - noen av verdens mest kjente vindistrikt.

Kl 18.00: Takk for denne gang!

Med forbehold om endringer i programmet