Wenche Samuelsen

Reiseleder

Hun er ekte nordlending og det kan komme til uttrykk når hun blir ivrig:-) Wenche har lang erfaring innen reiseliv og kjenner bransjen svært godt. Hun har jobbet som instruktør i SAS, som reisekonsulent og gruppeansvarlig i reisebyrå, som turistvert i Nordland og som reiseleder rundt om i verden. I tillegg har hun jobbet med undervisning og vært fagansvarlig innen reiseliv på fagskolenivå.
Wenche er en reiseglad dame og hun elsker å møte nye mennesker og nye kulturer. Hun har reist verden rundt med studentgrupper, bedriftsgrupper og mindre private grupper. Som nordlendinger flest er hun glad i en god historie og hun mener at humor er en viktig ingrediens når man er på tur!

IMG 7474 Wenche Samuelsen

Reiser med Wenche

 • Sicilia – vandring og la dolce vita

  Avreise 25.10.2022 / 7 dager

  Fullbooket

  Denne vandreturen til Sicilia tråkker godt utenfor de vanlige stiene, akkurat som det skal være. Vi har base i nydelige Mazara del Vallo og populære Cefalù, begge med stor sjarm og skjønnhet på hvert sitt vis.

  Tour leaders

  Priser fra 18.990,-

 • Ekspedisjonscruise med Hurtigruten i Antarktis

  Avreise 26.01.2023 / 23 dager

  Fullbooket

  Antarktis: Det finnes fortsatt steder i verden som er uberørte. Der sommeren er hvit, magisk, ubeskrivelig øde - rett og slett ubeskrivelig vakker. Møtet med den mektige naturen og det rike dyrelivet blir uforglemmelig.

  Tour leaders

  Priser fra 126.950,-

  Lugar til bruk alene og enkeltrom på hotellene

  Turen er fullbooket, vi kan kanskje få plass på forespørsel. Ta kontakt!

 • Japan i kirsebærblomstringen

  Avreise 25.03.2023 / 14 dager

  Fullbooket

  Japan er på sitt aller vakreste når det er vår. Når kirsebærtrærne sørger for at både by og land fargelegges i rosa og hvitt. Skjønnhet, eleganse og symbolikk preger Japan. Fra neon til det enkle. Fra pulserende til hvilepuls.

  Tour leaders

  Priser fra 50.420,-