Torild Karlsen

Reiseleder

Torild har en unik reiselivserfaring og har lang fartstid i bransjen. Som mangeårig reiseleder og ansatt i Star Tour i flere år, ble det mange land og steder som fikk en spesiell plass i hjertet hennes. Midt-Østen og Egypt er bare ett eksempel, hun har til og med studert egyptisk historie på universitetet i Kairo! Hun har også drevet eget reisebyrå i 15 år, med gruppereiser, kurs og konferanser for næringslivet. Igjen var hele verden hennes arbeidsplass, mange av turene var hun reiseleder på selv. 2travel opphørte i 2015 da de ble en del av Escape Travel. Torild har også vært en en del Carpe Diem-teamet på Helsfyr. Nå er hun reiseleder mer eller mindre på heltid.

Med ukuelig optimisme, bunnsolid kunnskap og drivkraft, ser hun alltid løsninger, fikser og ordner. En gang reiseleder, alltid reiseleder. Du hører latteren før du ser henne – humøret er alltid på topp! Tilbakemeldinger fra gjester beskriver Torild som meget omsorgsfull, en som tar vare på alle og samtidig en problemløser av rang. Vi våger påstanden: bedre og mer kunnskapsrik reiseleder får du ikke. Om det så er Egypt, elvecruise, Svalbard eller noen helt andre reisemål. Hun er jo allsidig!

Longyearbyen med Hiortfjellet i bakgrunnen

Reiser med Torild

 • Egypt – pyramider, faraoer og cruise

  Avreise 13.03.2023 / 10 dager

  Få plasser

  Egypt! Vi er SÅ klare til å ta deg med på eventyr tilbake i fortiden. Og i nåtid. Med lokalkjent, norsk reiseleder som kjenner landet og turen til minste detalj. Bedre får det ikke blitt. For i Egypt er ikke oldtid tørt og kjedelig.

  Tour leaders

  Priser fra 32.880,-

  Kun en plass igjen til KVINNE i delt twin-rom