Tor Erik Grønolen

Tor Erik er turistvert og fjellfører og holder til på Grønolen Fjellgard. Bedre fjellfører og vertskap finnes knapt, med hilsen oss i Carpe Diem. Det kan også tidligere gjester skrive under på, tilbakemeldinger fra turer vi har hatt er helt i tråd med dette. Tor Erik passer på at alle faller for Valdres og Jotunheimen, der han loser oss trygt gjennom terrenget med lokalkunnskap som få andre har. Om det er til fots eller på ski. Her er noen kommentarer fra sommerturen i juli 2018 som vi gjerne deler:

«En helt fantastisk tur både når det gjelder program og ikke minst Grønolen Gård og de som jobber der. Fantastisk mat og service. Der følte man seg virkelig velkommen»
«Et unikt vertskap, på alle mulige måter».

Reiser med denne reiselederen

Reiseleder: Tor Erik Grønolen

Aktiv ferie i Vakre, Varierte Valdres! I hjertet av Norge – tett oppunder Jotunheimen der Peer Gynt svermet for sin Solveig, der det føles som å komme hjem selv om du er borte. Der, på Grønolen Fjellgard skal gourmetmåltider nytes og fjelluft inhaleres. Mugnetind, Synshødn, Bitihødn og Knutshø skal bestiges, vakker Valdresnatur skal beundres og stølslivet…

  • Avreise 05.07.2020
  • Tilgjengelighet Ledig
  • Dager 6
  • Priser fra 8 980,-