Sven-Erik Rise

Sven-Erik Rise, eller Svennie som de fleste kaller ham, har til nå besøkt halvparten av verdens 200 land, lært intet mindre enn 10 av verdens språk og har hatt flere lengre opphold i utlandet der han har både jobbet og studert. Han jobber til daglig som rektor, men så fort sjansen byr seg er det reiser til gamle eller nye reisemål som står på programmet. Innimellom ønsker han å dele sin kunnskap og sitt engasjement med andre reiseglade mennesker og tar derfor oppdrag som reiseleder.

Sven-Erik har utforsket de mest spennende og mest avsidesliggende steder i verden, og de siste årene har han klart å forelske seg i Armenia. Han har vært der flere ganger, utforsket både folket, naturen, kulturen, maten, vinen og historien. Dette landet og dets folk slår knock-out på alt han tidligere har opplevd. Han har også skrevet en utrolig bok om sine opplevelser i dette flotte landet. Sven-Erik har alltid fått meget gode tilbakemeldinger fra deltakere på sine reiser, så her er det bare å glede seg til å være med Sven-Erik på tur:)

Bli bedre kjent med Svennie på BLOGGEN hans og få samtidig masse reiseinspirasjon.

Reiser med denne reiselederen

Reiseleder: Sven-Erik Rise

Gå ikke glipp av denne påsketuren til Armenia. Med oss på turen har vi reiseleder Sven-Erik Rise som kjenner landet og folket bedre enn de fleste. Vi kan derfor by på en ganske så spesiell og minnerik reise hvor vi garanterer masse lærdom, en ualminnelig vakker natur dottet med minst like vakre klostre og kirker,…

  • Avreise 13.04.2019
  • Tilgjengelighet Fullt
  • Dager 10
  • Priser fra 14 980,-