Stefania Righetti Nilsen

Stefania er fra Milano og har utdannelse i fremmedspråk og -litteratur med spesielt fokus på norsk, tysk, italiensk og engelsk. Hun var bosatt i Italia i 32 år, og drev aktivt med langrenn samt jobbet som instruktør og trener for elever i alle aldre. Hun føler seg veldig hjemme i Alpene.

Etter flyttingen til Norge i 1994, ble hun forelsket i seiling. Etter flere praktiske og teoretiske kurs, bestemte hun seg for å seile over Atlanterhavet sammen med bare damer først, og deretter sammen med mann og barn. Hele familien utforsket alle landene fra Norge til Karibia på en langtur under seil i 2010-11. Ellers liker hun å skrive og fotografere om stedene hun besøker, og jobber nå som skribent for ulike magasiner og med kommunikasjon.

Reiser med denne reiselederen

Nyhet

Reiseleder: Stefania Righetti Nilsen

Din nye italienske sommerfavoritt kan fort bli Gallipoli, Puglia Oppskrift på en av årets beste sommerferier er enkel: Gallipoli + Puglia = den ukjente hælen i støvellandet Italia og nå Carpe Diem-favoritt. Vi har satt sammen en ny, herlig sommertur du helt klart vil elske. Våre dyrebare feriedager må velges med omhu, og Gallipoli passer…

  • Avreise 18.06.2019
  • Tilgjengelighet Fullt
  • Dager 8
  • Priser fra 14 990,-