Monica Maurud

Monica kom som et friskt  pust inn på Carpe Diem-kontoret på Helsfyr i sommer. Her blir ting gjort, og det i en fei. Med nøyaktighet og flid. Men kommer det et reiselederoppdrag som bare roper på henne, stiller hun jammen opp der også.

Monica har vært i Star Tour/Fritidsresor/TUI siden 1993 og vært i Star Tour TEMA siden 2008. Massevis av erfaring, med andre ord, både faglig og ikke minst så har Monica sett MYE av verden. Monica er jo trønder og nevner du Frøya, så blir dama ivrig, for vakrere plass finnes ikke på jord. Faktisk fikk hun daglig leder Wenche meget interessert i en CD-tur til Frøya på sin aller første arbeidsdag… Snakk om gjennomføringsevne og engasjement! Nå er turen blitt virkelighet.

Monica jobber mest med produksjon av turer, og du møter henne når du ringer eller sender oss e-post. Alle som kjenner Monica vet at hun er et arbeidsjern. I tillegg er hun blid, sosial og engasjert og det er egenskaper vi trenger i både en kollega og en reiseleder. Hun gleder seg til å vise deg Frøya:)

Reiser med denne reiselederen