Kristi Eline Alfredsen

Kristi Eline Alfredsen er en riktig eventyrkvinne. Snart 60 land er besøkt, og hun er absolutt ikke «been there, done that» typen. Hun kommer skikkelig i dybden, og regner flere land som sitt andre hjem. Kristi har bodd hos beduinene i Jordan, en indianerstamme i Amazonas, flere stammer i Etiopia, aboriginene i Australia m.fl. Litt utenom det vanlige…
Hun har solid reiseerfaring med over 10 år som reiseleder og turprodusent. Herunder med unike steder og reiseopplegg som ingen andre tilbyr. Med Kirsti får du unike møter med lokalbefolkningen. Samtidig som du får med deg de store turistattraksjonene. Vinn – vinn! Tilbakemeldinger fra gjestene forteller om en inkluderende, hjertevarm og erfaren reiseleder som skaper tillit, trygghet, ser hver gjest sitt behov og som mange har reist på tur med igjen og igjen. Hun gleder seg til å vise Carpe Diem-gjestene sine steder etter hvert, men er også reiseleder på andre turer.

Privat er Kristi glad i slalåm, dykking, golf, naturopplevelser på sjø, fjell, i jungel og ørken.Hun verdsetter visdom, mennesket, kultur, historie, mat, vin, meditasjon, foto og kontraster – fra det meget enkle til det luksuriøse. Når Kristi ikke er på reisefot, er hun selvstendig næringsdrivende innenfor bedriftsrådgivning og coaching. Ei dame med mange bein å stå på! Et godt motto er i følge Kristi: «May the Wonder, the Wisdom and the Beauty of Nature always bring joy to our souls”

Reiser med denne reiselederen