Ivar Fernandez Jensen

Escape har ansatt Norges kanskje blideste mann, Ivar Fernandez Jensen – og er det noen som kan cruise, så er det Ivar! Vi er såååå glade for at han stiller opp som reiseleder for Carpe Diem.

Ivar er en kar som sprudler over av entusiasme og kunnskap om cruise. Han forteller begeistret: «Helt siden jeg for første gang så SS Norway seile opp mot Nordkapp fra øya der jeg vokste opp – Måsøya i Finnmark – har jeg drømt om en gang å få være på et slikt skip. Mange år og ca 70 cruise verden rundt senere, kan jeg absolutt si at jeg har fått et rimelig godt innblikk i denne fantastiske bransjen».

Ivar har jobbet blant annet i Royal Caribbean Cruise Line og Seadream Yacht Club. Han har drevet et lite reisebyrå, og før han kom til Escape var han leder for cruiseavdelingen hos USA Spesialisten og World Tours. Solid erfaring, altså! Hvorfor dra på cruise? Det har han selvsagt ikke bare ett svar på….

«Mange som aldri har vært på cruise forteller meg at dette ikke er noe for dem. «Der er det bare rullatorer og grått hår», hører jeg til stadighet. Dette kunne ikke vært lengre fra sannheten! Det fins rederier som passer for alle. Finn ut hva du ønsker, er det voksencruise, sol og bad-cruise eller oppdagelsescruise hvor reisemålene er det viktigste? Det siste er vel kanskje det som personlig trigger meg».

Reiser med denne reiselederen

Nyhet

Reiseleder: Ivar Fernandez Jensen

Cruise på et av verdens største cruiseskip Allure of the Seas! Med stopp på Bahamas, Cozumel og Costa Maya. To netter i Miami først. Ship o`hoi! Nå blir det cruise i Karibien med et av verdens største cruiseskip. Det er her betegnelsen «flytende by» kommer til sin rett og virkelig er en dekkende beskrivelse. Står…

  • Avreise 29.11.2019
  • Tilgjengelighet Fullt
  • Dager 11
  • Priser fra 29 490,-
Les mer
  • Balkonglugar alene til knallgod pris