Irene Elisabeth Tønnessen

Irene Elisabeth Tønnessen er født og oppvokst på det blide Sørlandet. Som 20-åring pakket hun kofferten og dro til USA ett år. Jobb i reisebyrå ble det etterpå, men er en først bitt av reisebasillen… Saga Solreiser hadde kuren, med jobb som reiseleder i både Spania og Hellas. Og jammen ble det en sesong i alpene også gjennom svenske Trans Alp. Irene Elisabeth var jo faktisk
lokal kretsmester i storslalåm i sin tid. Aktivitet er viktig – både aerobicinstruktør og windsurfing har hun vært innom, nå er det mye yin yoga og litt badminton som bedrives.

Tilbake til reiser kommer man alltid, og en gang reiseleder, alltid reiseleder? I hvert fall har hun jobbet i Puglia, Spania og på Østersjøcruise til nå. Favorittreisemål? Italia er hun veldig glad i, sammen med Spania og Hellas. Ellers teller besøkte reisemål blant annet Peru, Seychellene, Karibien med Cuba, Marokko, Senegal, Egypt, Israel, Maafushi (Maldivene), Thailand,  Singapore, Bali og Russland.  Hun er veldig begeistret for aktive turer, og da går det både i rafting, sykling og yoga.

Irene Elisabeth liker å treffe nye mennesker og å se nye steder, men verdsetter også å være lengre på samme sted for å bli ordentlig kjent med folk og kultur. Hun fortsetter:
«Det er viktig med venner og gode relasjoner. Det å ha et åpent sinn, en god porsjon humor, en aktiv hverdag, naturen, sunn mat og de nære ting, er noe jeg verdsetter høyt. Det å reise er topp, men det er også koselig å komme hjem etter å ha vært på nye eventyr».

Reiser med denne reiselederen

Nyhet

Reiseleder: Irene Elisabeth Tønnessen

Spania har et vell av vakre småbyer – Trujillo, Cáceres og Mérida byr alle på atmosfære til tusen! ¡Viva España! Dette har vi gledet oss til lenge. Det å finne et herlig, historisk hotell i en vakker, genuin og stemningsfull spansk by. Vi fant vi fant! Herved inviteres du til Trujillo og Hotel Palacio Santa…

  • Avreise 25.10.2020
  • Tilgjengelighet Ledig
  • Dager 6
  • Priser fra 11 870,-