Ingrid Marie Sørhus

Reiseleder

Ingrid startet sin reisekarriere som tenåring da hun jobbet som frivillig i Sør-Afrika og ble raskt hektet på livet som globetrotter. Hun har en bachelor i utviklingsstudier som inkluderte religionsstudier på rundreise i Asia og et lengre opphold i Bolivia for å skrive bacheloroppgave om frivillighetsturisme. Etter å ha besøkt over 70 land er det vanskelig å velge en favoritt, men Ingrid er over gjennomsnittet glad i Sør-Amerika, spansk snakker hun flytende. Hun har mange års erfaring fra servicebransjen og er opptatt av å legge til rette for at Carpe Diems gjester får en flott og minneverdig reise. I tillegg til å være reiseleder jobber Ingrid som turprodusent på Carpe Diems kontor på Helsfyr i Oslo. Her lager hun flotte turer til steder du helt sikkert vil reise til!

Bilde reiseledere
  • Landet du aldri får nok av

    Argentina er et stort land som har alt man kan ønske seg når det kommer til mektig landskap og fascinerende storbyer; her er det så mye forskjellig å se! Den nydelige maten og det lidenskapelige folket blir prikken over i'en på en reise hit.

  • Beste reiseminne

    Kajakkpadling med Carpe Diem i Kefalonia, Hellas er noe av det vakreste jeg har vært med på. Å sove i hengekøye under åpen himmel i Amazonas og å svømme med sjøløver på Galapagos står også høyt på listen.

  • Det beste med å reise alene?

    Alle menneskene man treffer på veien! Når man reiser alene er man gjerne mer åpen for å bli kjent med mennesker underveis, det være seg de lokale eller de andre i gruppen.

Reiser med Ingrid Marie