Cathrine Asbjørnrød

Reiseliv har alltid vært veien å gå for Cathrine. Hun bestemte seg allerede som 16-åring at reiseliv var bransjen for henne.
Bakgrunnen hennes er ganske så variert, akkurat slik det skal være med reiseledere. Hun har jobbet i hotellresepsjoner, som servitør og barkeeper samt turistkontor, reisebyrå og innenfor turoperasjon. I tillegg er hun lærer på en videregående skole, der hun blant annet underviser i reiseliv. Slikt gjør sitt til at kunnskap og erfaring går hånd i hånd.

En gang i tiden var hun reiseleder i Rimini i åtte måneder, og dette ga mersmak. «Det er noe av det morsomste jeg har opplevd», sier hun. I 2010 begynte hun igjen å ta oppdrag som reiseleder, og har spesielt stor sans for elvecruise: «Denne ferieformen gir varierende ferieopplevelser med ett fast bosted i tillegg til å besøke flotte byer underveis. Det er mange fordeler med elvecruise, ikke minst maten og hyggelig selskap.»

Hun er en reiseleder som leder turer med stor ro og trygghet – en bereist dame som kjenner mange av våre reisemål godt. Kroatia er et av mange land som hun setter ekstra stor pris på – så mye at hun har egen bolig der. Cathrine avrunder med: jeg liker utfordringer og elsker livet 🙂

Reiser med denne reiselederen

Opplev herlige Madeira om høsten! Grønt så langt øyet kan se, en blomstrende vegetasjon av en annen verden blandes med fjell og vulkansk, barskt landskap. Madeira ligger cirka 50 mil nord for Kanariøyene og 55 mil fra det afrikanske fastlandet. Et deilig, mildt klima, enorm variasjon i vegetasjon og naturherligheter, kunsthåndverk, kniplinger og spesielle viner, gjør…

  • Avreise 19.11.2019
  • Tilgjengelighet Fullt
  • Dager 8
  • Priser fra 16 600,-
Les mer
  • Enkeltrom med havutsikt uten tillegg i pris!