Cathrine Asbjørnrød

Reiseliv har alltid vært veien å gå for Cathrine. Hun bestemte seg allerede som 16-åring at reiseliv var bransjen for henne.
Bakgrunnen hennes er ganske så variert, akkurat slik det skal være med reiseledere. Hun har jobbet i hotellresepsjoner, som servitør og barkeeper samt turistkontor, reisebyrå og innenfor turoperasjon. I tillegg er hun lærer på en videregående skole, der hun blant annet underviser i reiseliv. Slikt gjør sitt til at kunnskap og erfaring går hånd i hånd.

En gang i tiden var hun reiseleder i Rimini i åtte måneder, og dette ga mersmak. «Det er noe av det morsomste jeg har opplevd», sier hun. I 2010 begynte hun igjen å ta oppdrag som reiseleder, og har spesielt stor sans for elvecruise: «Denne ferieformen gir varierende ferieopplevelser med ett fast bosted i tillegg til å besøke flotte byer underveis. Det er mange fordeler med elvecruise, ikke minst maten og hyggelig selskap.»

Hun er en reiseleder som leder turer med stor ro og trygghet – en bereist dame som kjenner mange av våre reisemål godt. Kroatia er et av mange land som hun setter ekstra stor pris på – så mye at hun har egen bolig der. Cathrine avrunder med: jeg liker utfordringer og elsker livet 🙂

Reiser med denne reiselederen

Nyhet

Reiseleder: Cathrine Asbjørnrød

Stemningsfulle Gdansk inviterer til deilig kortreist miniuke – med besøk i Sopot. Kortere turer er det mange som ønsker. Bli med til Gdansk! Hotellet vi bor på ligger sentralt i det historiske delen av byen. Alle gode ting er forresten tre på disse kanter. Vi går for trippel lykke i trippelbyene, som de passende nok…

  • Avreise 03.10.2020
  • Tilgjengelighet Ledig
  • Dager 5
  • Priser fra 8 760,-