Carl Olsson

Carl er det mannlige alibiet på Carpe Diem-teamets kontor på Helsfyr, men stiller gjerne opp som reiseleder når det passer seg slik. Carl har gått over minefelt fra Venezuela til Colombia, studert økoturisme dypt inne i den malaysiske jungelen og bruker fritiden til å hoppe fallskjerm. Med nesten 50 land i bagasjen har han alltid en historie å fortelle fra noen av sine eventyr verden over. Når han ikke er på reise eller i lufta, ligger han kanskje i en hengekøye i Oslo eller slår opp teltet rundt omkring i Norges vakre natur. Han har også jobbet som dykkeguide i Indonesia, bomullsbonde i Australia og drevet eget mediebyrå.

Med oppvekst og bakgrunn fra en gård i Sør-Sverige, har han også en stor forkjærlighet for dyr og natur. Dette er en viktig del av opplevelsene når han selv er ute på reise.

Reiser med denne reiselederen

Reiseleder: Carl Olsson

Jordan tar deg rett inn i et fargesprakende eventyr der severdigheter og opplevelser står i kø. Bli med reiseleder Carl på en spennende og innholdsrik jul- og nyttårsfeiring for deg under 45 år. Her får du alle høydepunktene pluss noen dagers avslapning. Det er jo tross alt ferie… Jordan vet å bergta. Det lille landet med…

  • Avreise 22.12.2018
  • Tilgjengelighet Fullt
  • Dager 12
  • Priser fra 23 320,-
Les mer
  • For deg under 45