Anne Beate Hovlid

Anne er en blid globetrotter som har vært reiseleder i Sør-Amerika og Afrika i over ti år. For Carpe Diem har hun ledet turer til både Peru, Bolivia, Chile, Argentina, Brasil, Cuba og Svalbard. Hennes hjerte banker aller sterkest for favoritten Cuba, hun kaller det til og med sitt andre hjem! Hun liker seg aller best i varme strøk og det er ingen hemmelighet at hun trives veldig godt på dansegulvet. Når de fengende salsarytmene kommer smektende gjennom lokalene, lar hun seg ikke be to ganger. Dans er lidenskap og livsglede. Anne har også bodd noen år i Brasil og har jobbet som reiseleder på flere aktivitetsreiser i både Sør- og Mellom-Amerika. Hun er også godt kjent med Kenya. De siste fire årene har hun både jobbet og hatt tilholdssted i Malaga. Og spansk behersker hun til fulle. Hun gleder seg over å være tilbake som reiseleder og til å igjen vise frem flotte reisemål til enda flere reisende:)

Annes reisemotto: Verden er stor og det finnes masse å oppleve. Ta imot hver dag som den kommer og gled deg over nye opplevelsene på hver reise. Carpe Diem!

 

 

Reiser med denne reiselederen

Reiseleder: Anne Beate Hovlid

Carpe Diems klassiske Cuba-reise, nå med to ekstra stranddager! Cuba er som en film fra 50-tallet spilt på lav hastighet. Som en reise i tid hvor du møter en kultur som snur opp ned på vår oppfatning av hverdagen. En kultur hvor fattigdom erstattes av livslyst. Fra vakre Havanna går turen videre til Vinales, Trinidad…

  • Avreise 06.11.2019
  • Tilgjengelighet Fullt
  • Dager 17
  • Priser fra 34 680,-
Les mer
  • For deg under 45