Ann Reksten

Ann har fartet verden rundt både privat og i jobbsammenheng. Hun har bakgrunn fra hotell-  og eventbransjen og har bodd i Sverige (er svensk), Sveits, England og nå i Norge. Hun har også tatt imot internasjonale grupper til Norge og tatt med norske bedrifter til utlandet.

Ann er en aktiv dame full av godt humør og hun er et oppkomme av ideer som skaper liv og moro der hun ferdes, så har hun da også bakgrunn som skuespiller. Hun er veldig glad i dyr og har vært aktiv rytter. Ann har drevet to restauranter, så mat- og vininteressen er det ingen ting å si på. Av reisemål så er det nok India som står hennes hjerte nærmest. Der har hun blant annet engasjert seg i lokale prosjekter. Ellers er det aktive turer hun liker aller best. Hun har vandret i Himalaya, så fjell og toppturer er noe hun synes er helt herlig!

 

 

Reiser med denne reiselederen

Reiseleder: Ann Reksten

Carpe Diem elsker og KAN Vietnam, og gjør alt for å gi deg de gode, lokale opplevelsene! Høydepunktene i nord og sør er med. I tillegg får vi et unikt innblikk i det lokale hverdagslivet i både by og bygd. Nytt av året er at vi besøker perlen Ninh Binh som kan beskrives som Halong…

  • Avreise 26.12.2019
  • Tilgjengelighet Fullt
  • Dager 13
  • Priser fra 24 990,-