Ann Reksten

Ann har fartet verden rundt både privat og i jobbsammenheng. Hun har bakgrunn fra hotell-  og eventbransjen og har bodd i Sverige (er svensk), Sveits, England og nå i Norge. Hun har også tatt imot internasjonale grupper til Norge og tatt med norske bedrifter til utlandet.

Ann er en aktiv dame full av godt humør og hun er et oppkomme av ideer som skaper liv og moro der hun ferdes, så har hun da også bakgrunn som skuespiller. Hun er veldig glad i dyr og har vært aktiv rytter. Ann har drevet to restauranter, så mat- og vininteressen er det ingen ting å si på. Av reisemål så er det nok India som står hennes hjerte nærmest. Der har hun blant annet engasjert seg i lokale prosjekter. Ellers er det aktive turer hun liker aller best. Hun har vandret i Himalaya, så fjell og toppturer er noe hun synes er helt herlig!

 

 

Reiser med denne reiselederen

Reiseleder: Ann Reksten

Velkommen til Tirana, Kruja, Durres, Berat og Pogradec! Albania kan fortsatt kalles en av Europas aller siste hemmeligheter, selv om det er mange år siden landet var et hermetisk lukket og mystisk land. Forvent et sammensurium av stilarter, grå østblokk, men med mange kontrastrike fargeklatter. Der pusten fra et regime, som holdt befolkningen i et…

  • Avreise 08.04.2020
  • Tilgjengelighet Få ledige
  • Dager 8
  • Priser fra 15 850,-