Fra en djunk-båt på Halong Bay

Påske i Vietnam – fra nord til sør

Et herlig møte med Vietnam, et av verdens vakreste land!

Her får du med deg høydepunktene fra nord til sør, i tillegg til et innblikk i det lokale hverdagslivet. Vietnam har så uendelig mye å by på!

I nord, i hovedstaden Hanoi får du med deg Ho Chi Minh-museet, One Pillar Pagodaen og Litteraturtempelet. Du skal også ut på tur med sykkeltaxi i Old Quarter og få kjenne byen på pulsen. Selvfølgelig skal du spasere rundt Sverdsjøen grytidlig om morgenen for å ta del i de lokales start på dagen, med Tai chi, kung fu, tango eller meditasjon…eller noe helt annet. Ikke glem frokost (phò) sammen med de lokale på en street food-restaurant i gamlebyen.

For virkelig å få fokus på lokale opplevelser, velger vi oss en natt på djunk-båt i Bai Tu Long Bay, nord-øst for Halong. Her det minst like vakkert som i Halong Bay, men med enda klarere vann og en skikkelig bonus: uten turisthordene. Deretter flyr vi sørover til Hoi An. Utvilsomt en av de triveligste byene i Vietnam – faktisk kåret til en av Asias vakreste byer. Vi fortsetter til det irrgrønne, livlige og frodige Mekongdeltaet. Her bor du på en lodge og får et nytt, spennende møte med lokallivet i sør, så langt du kan komme fra din egen hverdag.

Turen avsluttes i Ho Chi Minh City. Foruten en spennende byrundtur får du oppleve et av dine spenstigste måltider noensinne. Bak på en Vespa kjøres du i gatemylderet fra en matstopp til en annen og kan ganske sikkert bekrefte på dette tidspunkt at: joda, Vietnam har sannsynligvis Asias beste kjøkken. En tur til de berømte Cu Chi-tunnelene fra Vietnamkrigen får vi også tid til. Listen er rett og slett lang over opplevelsene og møtene du får med deg herfra.

Da gjenstår bare å si: Chào mùng – Velkommen

Følg med for ny dato: https://www.carpe-diem.no/reiseoversikt/

Avreiser & Bestilling

Ingen tilgjengelige avreiser

Høydepunkter

 • De uforglemmelige, autentiske opplevelsene du får i by og bygd
 • Hanoi, en elegant blanding av stilarter, kultur, liv og røre – landsbyfølelse i storbyen
 • Litteraturmuseet, One Pillar Pagoda og Ho Chi Minh-museet i Hanoi
 • Morgentur rundt Sverdsjøen i Hanoi, kanskje du hiver deg med på en Tai Chi-klasse…
 • Cruise i Bai Tu Long Bay, smaragdgrønt vann dottet med nesten utallige kalksteinsøyer – ufattelig vakkert og uten turisthordene du finner hos nabo’n i Halong Bay
 • Hoi An, en av Asias vakreste byer
 • Storbypuls i HCMC. Møte med spennende kultur og historie – nytt og gammelt, hånd i hånd
 • Cu Chi-tunnelene
 • Fra en street food restaurant til en annen…bak på en Vespa
 • Det mektige og irrgrønne Mekongdeltaet – så sprell levende
 • Uforglemmelige matopplevelser
 • Et eldorado for den som liker å fotografere

 

 • sykkel blomster vietnam
 • Halong Bay, Vietnam
 • Litteraturtempelet Hanoi
 • Vietnam flytende marked pho Mekong
 • hoi_an_vietnam
 • hoi_an_vietnam
 • hoi an vietnam frukt mat
 • vietnam_blomster
 • sykkeltur_hoi_an_vietnam
 • Ho Chi Minh City / Saigon
 • Huc bro Ngoc Son Temple, Hanoi, Vietnam
Dag 1

11. april – avreise Oslo Lufthavn

Oslo – Hanoi. Avreise fra Oslo om morgenen med Qatar Airways. Mellomlanding og flybytte i Doha.

Dag 2

12. april - Ankomst Hanoi

Vi ankommer Hanoi tidlig om morgenen og blir ønsket velkommen av vår lokalguide. Transfer inn mot byen der vi med en gang tilpasser oss de lokale skikkene. Det medfører frokost i form av den næringsrike, velsmakende og populære pho. Du finner ikke noe mer typisk for Vietnam enn denne nudelsuppen med mye godt i. Noen er skeptiske til å spise gatemat, men det er her du finner den ferskeste maten og helt klart den beste. Mange av street food-restaurantene har små plaststoler og bord i norsk barnestørrelse, men de fungerer utmerket for voksne også.

Turen går så til hotellet der vi ankommer før innsjekkingstid og tar det med ro til rommene er klare. Reiseleder organiserer kanskje noe for den som vil, men mange er sikkert slitne etter reisen. Tiden er til egen disposisjon til vi møtes til felles middag.

Vårt andre møte med det kulinariske Vietnam kommer under middagen.  Visste du forresten at Vietnam har et meget spennende kjøkken og anses for å være et av Asias aller beste? Spennende eventyr venter oss de neste ukene, så her er det mye å glede seg til.

(-/-/M)

Hanoi old town
Dag 3

13. april - Bli kjent med Hanoi

I dag skal vi bli bedre kjent med Vietnams hovedstad – byen som er hovedstad, men som kan minne mer om en stor landsby. Ho Chi Minh-mausoleet ble bygget mellom 1973 og 1975. Dette er landsfaderens siste hvilested og kjent som et pilegrimsted for vietnameserne som kommer i hopetall for å ære ham. I nærheten finner vi også Ho Chi Minhs søylehus i naturskjønne omgivelser.  Ho Chi Minh levde her i huset mellom 1958 og 1969, og det er inspirert av ulike etniske minoriteter i landet. Den spesielle one pillar pagoda får vi også med oss.

Litteraturtempelet ble bygget i år 1070 av keiser Ly Thanh Tong. Tempelet er et kjent historisk lærested, dedikert Konfucius` lære. Dette var Vietnams første universitet og ble etablert allerede i år 1076. Etter lunsj fortsetter vi å utforske Vietnams hovedstad.

Fra lære og vitenskap til den infernalske trafikken i Hanoi. En moped er ikke bare for en person. Den kan i flere tilfeller romme hele familien og hele flyttelasset! For en utenforstående virker trafikken fullstendig kaotisk, men det finnes et system i kaoset. Det tar bare litt tid å knekke koden. For å virkelig oppleve trafikkaoset…med sitt system, så begir vi oss ut på tur med sykkeldrosje. Dette er en perfekt måte å komme tett på det virkelige livet i byens virvar av gater.

Vi besøker også det idyllisk beliggende Ngoc Son-templet som ligger ute i innsjøen Hoan Kiem. Innsjøen kalles også Sverdsjøen, og legenden forteller om en keiser, en skilpaddegud, en dragekongegud…og et sverd. Midt ute i innsjøen står også skilpaddetårnet og en rød gammel trebro viser vei til tempelet. Broen er forøvrig et yndet fotoobjekt i Hanoi, så her er det bare å hente frem kameraet.

Kveldens middag er felles før vi skal videre på forestilling. Vietnam har en lang tradisjon for dukketeater – men det foregår i vann. De fargerike vanndukkene danser og spiller seg gjennom kveldens show. Mange inntrykk og opplevelser rikere tar vi kveld, for i morgen skal vi opp før hanen galer.

(F/L/M)

Dag 4

14. april - Hanoi og lokale innslag

Vi starter dagen grytidlig, slik resten av lokalbefolkningen gjør og tar turen tilbake til Hoan Kiem-innsjøen (der vi var i går). Vi skal rusle rundt innsjøen og få med oss alle aktivitetene som foregår der i tidlige morgentimer. Akkurat hva vi kommer til å se av aktiviteter i dag er ikke godt å si, men noe er sikker…tai chi-klassene. I dyp konsentrasjon beveger de seg smidig og med en imponerende balanse, de fleste er godt voksne. Bare prøv – lett er det ikke i første forsøk. Kanskje er det en gjeng som danser tango…eller macarena. Kanskje dukker Mr. Kung Fu opp, han som trener slag mot en betongstolpe og ser ut som han kommer rett fra filmens verden. Ganske sikkert er det at du vil se mange som står alene med ansiktet vendt mot sjøen – i dyp meditasjon. Her skal kroppen gjøres klar både fysisk og mentalt til en ny dag, og en bedre start på dagen finnes neppe. En fin start på dagen er det også for oss, om vi velger å delta i aktiviteter eller ei. Vi drar tilbake til hotellet for frokost.

Så tar vi turen til landsbyen Duong Lam der vi skal sykle rundt  i bedagelig tempo. Det vi skal oppleve i dag blir veldig lokalt og går i takt med livet til bøndene som bor her ute. Om det passer seg sånn, tar vi i et tak der det behøves. Vi skal samtidig lære å lage «banh cuon» som er en type vårruller, før vi spiser det vi har laget sammen.

Vi fortsetter på lokalt vis når vi er tilbake i Hanoi. Neste post på programmet er å ta en øl eller to mens vi «chiller’n» på «bia Hoi», fritt oversatt ølbula/ølhjørnet. Ta Hien Street er en populær gate både for lokale og besøkende. Øl er noe som de fleste liker å leske strupen med, og det er intet unntak her i Vietnam. Mange av stedene her lager sitt eget brygg for dagen, men ikke forvent noen prisvinnende kvalitet. Når dagens brygg er solgt ut, så er det tomt. Kvelder og helger er det fullpakket i gata her og som regel masse liv og røre. Middagen spiser vi på en lokal restaurant.

(F/selvlaget vårrull/M)

Huc-broen (den røde bro) i Sverdsjøen (Hoem Kiem lake) i Hanoi
Dag 5

15. april - Hanoi - Bai Tu Long Bay (like vidunderlig som Halong Bay men uten turisthordene)!

Etter en tidlig frokost sjekker vi ut fra hotellet og er på vei til et av Sør-Øst Asias mest fantastiske og unike steder. Vi velger oss Bai Tu Long Bay, litt nord-øst for det mer kjente Halong Bay. Siden det er litt mer utilgjengelig men derfor enda mer genuint, blir opplevelsene bare enda sterkere. Og vannet er enda klarere her! En trolsk verden av mystikk og utallige, naturlige kalksteinsøyer venter oss. Hjemmet vårt det neste døgnet vil bli en «djunke», en tradisjonell båt fra disse kanter. Det grønne vannet skifter farge etter sollys og værforhold. Kommer det litt tåke, bidrar det bare til at stemningen blir mer trolsk og det virker nesten som en tapt verden. Disse eventyrlige omgivelsene innbyr til både ettertanke og avslapping.

For å se enda mer og for å komme nærmere det lokale livet rundt omkring, brukes det en mindre båt når vi legger til land. I ettermiddag planlegges det besøk til en liten fiskelandsby.

Med komfort og måltider om bord, er det bare å nyte turen videre.

(F/L/M)

 

Dag 6

16. april - Halong Bay - Hanoi - Da Nang (Hoi An)

Soloppgang over bukta og kanskje litt oppfriskende tai chi er en god start på dagen i dag. Etter frokost glir vi videre i bukta. Naturens egne dekorasjoner er alltid de vakreste. Uten sidestykke. Og her er det flust av dem. Vi tar også turen til Thien Canh Son-grotten, den er godt gjemt men vi finner den!

Ombord blir det servert brunsj før vi går i land. Nå venter bussing til Hanoi og ut til flyplassen. Herfra flyr vi sørover til Da Nang, og tar buss videre til Hoi An. Vel fremme på hotellet, sjekker vi inn og spiser middag før vi køyer.

(Brunsj/M)

Halong Bay
Dag 7

17. april - Sjarmerende Hoi An

Etter frokost drar vi igjen inn til gamlebyen og får en guidet vandretur i byen, som siden 1999 har stått på UNESCOs verdensarvliste. Hoi An, eller Fai Fo som den tidligere het, var frem til begynnelsen av 1800-tallet Vietnams viktigste havneby. Men da elvenmunningen ble grunnere og grunnere, kunne ikke skipene lenger ta seg inn til byen og Danang overtok som havneby. Sjøfarerne og handelsmennene fra Kina, Frankrike og Japan rakk imidlertid å sette sitt preg på byen. Her finnes for eksempel ærverdige kinesiske handelshus, hvor skipsvarene hadde høy omløpshastighet. Her finnes kinesiske templer og vakre pagoder. Selve landemerket i Hoi An er Den japanske broen – liten og lyserød er den et av de mest fotograferte motivene i byen. Det er i det hele tatt en meget fotogen by vi skal bo i de kommende dagene. Det livlige markedet, Thu Bon-elven som virker som en magnet på både besøkende og lokalbefolkningen, de små, hyggelige gatene, som mange er stengt for motorisert ferdsel (noe du garantert vil sette stor pris på etter besøket i Hanoi…), og lanternene – de er et kapittel for seg selv. I alle regnbuens farger kreeres de av lokale håndverkere, og i ymse fasonger. De er rett og slett et eventyrlig skue når de lyser opp byen i mørke kveldstimer.

Hoi An er en liten og oversiktlig by som det er lett å bli kjent i, og det skal godt gjøres å ikke trives her. Med dagens guidede tur får du en oversikt og et første innblikk slik at du kan utforske krikene og krokene mer på egen hånd de kommende dagene. Det finnes forresten ingenting som er bedre enn å sitte på en av cafeene ved elvebredden og skue utover det yrende livet på og rundt elven. Hoi An er Vietnams kulinariske sentrum med et vell av meget gode restauranter og det er også landets beste sted for å få sydd seg ny garderobe. Med hyggelige priser er sjansen stor for at du har med deg mange nye antrekk i kofferten hjem. Resten av dagen på egen hånd, reiseleder organiserer felles middag for den som ønsker. Dette gjelder også de neste dagene.

(F/-/-)

Hoi An
Dag 8 - 12

18. - 22. april - Dager til egen disposisjon i Hoi An

Du har nå noen herlige dager til å gjøre akkurat som du vil. Nyte sol og strand ved bassengkanten eller på de milelange strendene som befinner seg cirka 30 minutters sykkeltråkk fra hotellet (gratis lån av sykler på hotellet), eller du hopper på shuttlebussen (gratis). Hotellet ligger cirka 20 minutter å gå fra gamlebyen. Det er uendelig mange aktivitetsmuligheter i Hoi An – enten du liker shopping, god mat, oppdagelsesferd i små fiskelandsbyer, utforske Cham Island, besøke den gamle keiserbyen Hue, sykkeltur på landsbygda eller oppsøke krigsminnesmerker (Cua Dai Beach og An Bang Beach som «hører til» Hoi An er en del av den såkalte China Beach, hvor amerikanske tropper 8. mars 1965 kom i land for å forsvare den amerikanske flybasen i Da Nang). Her finnes synlig historie fra Champa-riket, som samlingen av hindutempler noen mil utenfor Hoi An – My Son. Er du interessert i arkitektur, så har du mye å glede deg over i Hoi An-sentrum. Er du glad i å lære om andre kulturer og møte lokalbefolkningen når du er ute og reiser, da er du på rett sted. Og det vietnamesiske kjøkken og shoppingmulighetene har vi allerede nevnt. I det hele tatt: det er usedvanlig mye man kan oppleve i området rundt Hoi An for den som ønsker andre adspredelser enn sol og bad.

Reiseleder vil organisere felles måltider for den som ønsker. Dette gjelder også de andre dagene for de måltidene som ikke er inkludert.

(F/-/-)

Sjarmerende Hoi An - umulig å ikke trives her...
Dag 13

23. april – Da Nang - Ho Chi Minh City - Cai Be

Vi forlater Hoi An for denne gang og flyr til Ho Chi Minh City. Herfra reiser vi til Cai Be – det mektige Mekongdeltaet skal utforskes på beste mulige måte – først med båt og så til fots og også fra sykkelsetet.

Underveis, på «veien» mot vår koselige lodge og home stay, ser vi livet gå sin gang langs og på elven. Noen familier bor og lever på vannet (i båt), du overværer huslige sysler som klesvask, matlaging og barn som leker i elvekanten. Og menneskene – de er vennlige, hilser og har alltid et smil på lur. Smil og hils tilbake. Vel fremme, går vi i land og møtes av lodgens ansatte i sine tradisjonelle kostymer. Vi sjekker inn og spiser en deilig lunsj. Etter litt avslapning er vi klare for å legge ut på oppdagelsesferd. I landsbyen besøker vi familier som blant annet lager godteri av det søte kokosnøttkjøttet og mye annet disse driftige, lokale produserer. Snakk om å komme tett på livet!

Vi tipper kveldens middag blir både smakfull og fylt med latter og prat om alle opplevelsene så langt på turen. Deler av middagen blir nemlig laget av oss selv, selvsagt med kyndig veiledning av en chef. Noen av deltaets spesialiteter står på menyen. Vi koser oss i trivelige omgivelser og i godt selskap.

Merk at denne natten deler man rom to og to.

(F/L/M)

Mekong - frodig, fargerikt og livlig
Dag 14

24. april- Cai Be- flytende marked på Mekong - Saigon - Vespa foodie-tur

Tidlig om morgenen er vi  klare for å oppleve litt av det fascinerende Mekongdeltaet.  Det tilhørende dagliglivet i og langs elven ved Cai Be. Og menneskene – de er vennlige og har alltid et smil på lur. Du kan lære deg «Xin Chao» først som sist – «hei» betyr det og er den frasen du kommer til å høre mest fra de lokale på vei gjennom deltaet. Smil og hils tilbake. Underveis ser vi også det lokale livet i form av diverse håndverk og produksjonsmetoder i mindre skala. Alltid mye å se!

Turen går tilbake til lodgen der vi fortsetter med å oppleve deltaet – denne gangen på to hjul. Vi sykler sakte av gårde der kanalene krysser hverandre mens vinden gir en behagelig lufting underveis. Vi skal ikke se bort fra at det blir litt fersk og smakfull frukt fra lokale avlinger som kommer vår vei som et perfekt, sunt og godt tiltygg.

Vi sjekker ut fra lodgen og fortsetter deretter til Ho Chi Minh City. Etter innsjekk på hotellet og litt fritid er vi klare for en middag som definitivt vil være av det minneverdige slaget. Vi slår rett og slett sammen scooter og mat i kveld – vi skal på mat-sightseeing med Vespa! Ingen grunn til å bli skjelven – våre sjåfører vet hva de driver med, og igjen: det ER et system i kaoset. Vi hopper på hver vår Vespa (som passasjerer), og vi får en uforglemmelig tur gjennom Saigons snirklete gater med stopp på ypperlige street food-restauranter. På fortauene, mer eller mindre logisk plassert, finner du gatemat-restaurantene i hopetall. Hver restaurant – sin spesialitet, og her snakker vi ferskvare. Små plaststoler og bord– lettere henslengt der det er plass. Og husk, det er på de restaurantene hvor det er mest papirsøppel på bakken du finner den beste maten (mest besøk). Vi tipper dette kommer til å bli et måltid og en opplevelse du vil huske lenge. Bare å glede seg!

(F/L/M)

Dag 15

25. april - Cu Chi-tunnelene og Ho Chi Minh City

Etter frokost går turen til et av verdens mest kjente tunnelsystem – Cu Chi-tunnelene. Dette imponerende nettverket av tunneler ble bygd av den vietnamesiske motstandsbevegelsen under Vietnamkrigen, eller Amerikakrigen som den kalles i Vietnam. Tunnelene ble brukt av Viet cong-geriljaen som gjemmested under kampene. De fungerte også som kommunikasjons- og forsyningsruter, sykehus, våpenlager og rett og slett «boliger» for tusenvis av geriljakrigere. I dag kan du få et lite inntrykk av hvordan det var å «bo» nede i tunnelsystemet, men merk at tunnelene som i dag er åpne for publikum er utvidet i forhold til opprinnelig størrelse. De fleste sitter igjen med sterke inntrykk etter et besøk her. Vi spiser lunsj før vi drar tilbake til Saigon.

Vi skal i dag bli bedre kjent med byen som har over fem millioner innbyggere og nesten like mange scootere. Ja, det er kaotisk og overveldende ved første møte, men – det er faktisk et system i kaoset, og forhåpentligvis blir du raskt sjarmert av det yrende livet i gatene, ikke minst av hvor mye det faktisk går an å lesse på en scooter av både mennesker, dyr og remedier.

Ho Chi Minh City er det finansielle sentrum i Vietnam. Det kalles fortsatt Saigon på folkemunne. Her finner du hypermoderne bygninger og businessområder, men også det historiske Saigon med et utall av spennende områder, bygninger og gater. Se for deg en liten dame iført stråhatt med rosa bånd under haken, gående med tunge steg i sine velbrukte tresko. For børa er tung – et åk med to kurver fulle av fargerike grønnsaker. Kontraster er stikkordet, nytt og tradisjonsrikt hånd i hånd. På vår sightseeingtur i dag får du blant annet se Notre Dame-katedralen, det kjente postkontoret, rådhuset, Ben Thanh-markedet og Gjenforeningspalasset. Vi lover deg en dag stappfull av inntrykk.

I kveld blir det avskjedsmiddag på en lokal restaurant.

(F/L/M)

Cu chi-tunnelene Vietnam
Dag 16

26. april - Mer av Ho Chi Minh City og avreise mot Norge

Vi får med oss litt til av storbylivet på egen hånd, før vi sjekker ut fra hotellet. Midt på dagen blir det felles lunsj på en lokal restaurant. Og enda litt mer venter før flyplassen: Cho Lon – Saigons Chinatown, kjent for det store Binh Tay-markedet og Thien Hau-pagodaen.

Om ettermiddagen er det ingen vei tilbake – vi reiser til flyplassen. Straks klare for hjemreise med kofferten full av minner. Flyet til Qatar har avreise om kvelden. Mellomlanding og flybytte i Doha.

(F/L/-)

Ho Chi Minh City / Saigon
Dag 17

27. april - Ankomst Norge

Beregnet ankomst Oslo Lufthavn er tidlig om morgenen.

(-/-/-)

Priser og betingelser

PRIS
Pr. person i dobbeltrom: kr 22 880
Tillegg for enkeltrom: kr  4 260

(OBS – enkeltromstillegget dekker ikke natten på home stay ved Mekong, her deler vi to og to)

HVA ER INKLUDERT
Fly Oslo–Vietnam tur/retur med Qatar Airways
Innenriksfly Hanoi-Danang/Danang-HCMC
Flyskatt og avgifter pr 4. juni 18
12 netter på mellomklassehoteller, 1 natt på lodge i Mekongdeltaet, 1 natt på båt
Frokost hver dag
8 lunsjer (inkl 1 brunsj), 8 middager
Alle utflukter og entreer iht. program
All transport i følge program
Lokale guider
Reiseleder fra Carpe Diem

HVA ER IKKE INKLUDERT
Reise- og avbestillingsforsikring
Måltider utover de som er nevnt over
Utflukter som ikke er en del av reiseprogrammet
Drikkevarer
Tips
Avreisedokumenter sendt i ordinær post (kr 150)

BESTILLING OG BETALING
Etter bestilling av reisen vil du motta en reisebekreftelse og depositumsfaktura på kr 2500 pr. person. Depositumet må være innbetalt innen en uke. Sluttbeløpet forfaller til betaling 65 dager før avreise. Reisedokumentene sendes ca 2 uker før avreise.

REISE- OG AVBESTILLINGSFORSIKRING
En reise – og avbestillingsforsikring er en omfattende forsikring som gir deg betydelig trygghet i mange situasjoner som kan oppstå før og under reisens gang. På reiser til utlandet er reiseforsikring en nødvendighet. Carpe Diem anbefaler kombinert reiseforsikring fra Europeiske som dekker reisegods, reise­ulykke, reisesyke og reiseansvar.

AVBESTILLINGSREGLER
Avbestilling må skje straks det foreligger en hindring for å gjennomføre reisen. Hvis du har tegnet en avbestillingsforsikring, og må avbestille på grunn av akutt sykdom, ulykkestilfelle eller dødsfall, får du refundert
beløpet fra forsikringsselskapet. Ved avbestilling gjelder følgende gebyrer:

Inntil 105 dager før avreise: kr 750 pr. person.
Fra 105 til 65 dager før avreise: Depositumsbeløpet
Fra 64 til 36 dager før avreise: 50% av reisens pris
Under 36 dager før avreisedato og ved manglende fremmøte avreisedagen: Ingen refusjon

PASS OG VISUM
Norske statsborgere trenger ikke visum til Vietnam for opphold inntil 15 dager. Vi oppholder oss under 15 dager i landet og trenger dermed ikke visum. Passet må være gyldig minst seks måneder etter utreise fra Vietnam. Det er den reisendes ansvar å sørge for at passet er gyldig på reisen. Carpe Diem er ikke erstatningspliktig for passasjerer som ikke har dette i orden.

VAKSINER
Vi anbefaler at du tar kontakt med fastlege eller reiseklinikk for nærmere informasjon og andre spørsmål angående helse på reise.

FORBEHOLD
Prisen er basert på 17 personer. Skulle det bli færre deltagere, forbeholder vi oss retten til å annullere turen. Beskjed om dette vil bli gitt innen 4 uker før avreise. Vi tar forbehold om skrivefeil, endringer i flytider, hotell og program, samt justering av prisen som følge av økning i valutakurs, skatter, avgifter og andre uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. Prisen er basert på valutakurs (USD og Euro) pr. 25. juli 2018. Vi forbeholder oss retten til å etterfakturere valutatillegg som følge av økt valutakurs. Dersom dette skulle bli nødvendig vil faktura bli tilsendt senest 20 dager før avreise.

REISEGARANTIFONDET
Carpe Diem Singelreiser er medlem av Reisegarantifondet og har stilt den nødvendige garanti.

 

Se våre generelle reisebetingelser