Juletur til Geilo

Juletur til Geilo

Geilo

Herlig juletur med Carpe Diem til Vestlia Resort

Årets juletur i eget land er på plass. Med mange innslag av jul og julestemning. Geilo er det perfekte vinterstedet og Vestlia har det perfekte vertskap. Med tradisjon og en god andel historie i veggene, er det lett å trives. Geilo er til og med nasjonalparkby og Vestlia har en lun og avslappet atmosfære. Turen vår er lagt opp til å inneholde mye hygge, litt aktivitet og mye god mat og drikke.

Vi har også lagt opp til litt aktiviteter utendørs for å få en balanse. Trugetur passer for alle! Er det en stund siden du har sparket? En forfriskende tur på sparkstøtting ned til Geilo sentrum tenker vi blir både nostalgisk og trivelig. En tur der gnistrende meier, litt trim og ikke minst frisk luft står i fokus. Det bør få frem både latter og røde roser i kinnene. Vel nede i Geilo blir det som seg hør og bør etter å ha vært litt i vinteraktivitet – afterspark. Kanskje ikke spesielt vanlig innslag det heller, men desto mer gøy! Apropos god stemning: Om vær og føre tillater blir det også kanefart en av dagene.

Julen betyr også ettertanke og kanskje gudstjeneste for mange. Geilo Kulturkyrkje er artiktekttegnet og ble vigslet i 2010.

Hjertelig velkommen til fjells i jula:)

Høydepunkter

 • Vestlia spiller på lag med både natur og matopplevelser
 • Vi finner frem den gode gamle sparken og tar turen til Geilo sentrum
 • Har du ikke vært på afterspark før, blir det nå
 • God gammeldags kanefart med dombjeller og mye tradisjon
 • Tradisjonsrik lunch i Gommostugu
 • Gudstjeneste i Geilo Kulturkyrkje på julaften
 • Trugetur!
Stort juletre pyntet med gullfargede julekuler og stor stjerne i toppen. Stjerner hengende fra taket også
+14
+13

Program

4 frokoster, 2 lunsjer og 4 middager inkludert

Dag 1

Ankomst Geilo og Vestlia, trugetur

Middag

Du reiser individuelt med tog, buss eller egen bil. Alt etter som hvor du kommer fra. Reiseleder har bestilt tog fra Oslo S til Geilo 22.12 med VY kl 08:25 med ankomst Geilo kl 11:53 og retur fra Geilo 26.12 med VY kl 11:12 med ankomst Oslo S kl 15:05

Vi møtes på Vestlia Resort hvor programmet starter med trugetur kl 16. Dette er en enkel tur som ikke krever at du har gått på truger tidligere. Middag på hotellet kl 19.

Vy legger ut billetter for salg cirka 90 dager frem i tid. Se nettsidene deres.

Hotellet henter etter avtale de som kommer med buss/tog. Om du ønsker å ta med egne ski eller leie, er det flust av muligheter for utendørsentusiaster. Det går gratis skibuss til både langrennsløyper og skiheis flere ganger om dagen. Spør i resepsjonen for mer info.

Rommene vi skal bo på er dobbeltrom (også de som velger enkeltrom), de er både trivelige og komfortable. Det er gratis Wi-Fi, TV og hårføner på badene.

Etter ankomst tar vi en tur ut i nærområdet på truger (med forbehold om vær og føre...). Truger passer alle og det er både sosialt og hyggelig å tråkke i vei!

Så møtes til felles middag på hotellet om kvelden, blir kjent med hverandre og ser frem til hyggelige dager med variert innhold.

Geilo er virkelig et lite stykke Norge og et vintereventyr å glede seg til.

Les mer om Vestlia på nettsidene deres her

De pleier også å ha levende musikk i loungen hver kveld.

Dag 2

Spark, afterspark og middag

Frokost og middag

Etter en god frokost, er det ut på tur med spark. Vi skal ikke langt, bare et par kilometer ned til sentrum. Sparken brukes ikke så mye som før, men her på Geilo vet de å verne om sparkstøttingen. VM arrangeres, og da byttes det på med Hurdal og Geilo. Det er full fart, latter, konkurransepreg og mye moro når det er mesterskap. Utenom det, er den jo et transportmiddel som er perfekt når det er snø.

Vel nede i byen, blir det en litt annen vri på afterski når vi selv er på afterspark! (hver enkelt bestiller og betaler for seg) Mens vi er i sentrum, vil reiseleder også organisere lunsj for den som vil.

Så sparker vi sammen tilbake til hotellet og for de som ønsker kan kanskje en tur i velværeavdelingen være på sin plass?

Middag blir det på hotellet og den blir garantert god!

Geilo

Geilo

Dag 3

Julaften med grøt, julegudstjeneste og nydelig mat

Frokost, lunsj og middag

God julefrokost og formiddagen til egne aktiviteter inne eller ute. Vi møtes midt på dagen til julegrøt og hvem får mandelen, tro?

Etterpå blir det avreise til Geilo Kulturkyrkje for julegudstjeneste. I julen blir dette både vakkert og stemningsfullt. Vi tar forbehold om alternativt opplegg dersom det er restriksjoner.

Det er julaften og pent antrekk i restauranten. Hotellets julebord og julemiddag venter, etterfulgt av kaffe, julekaker og julemusikk.

God jul!

Dag 4

Kanefart med lunsj - obs endring til hundekjøring

Frokost, lunsj og middag

Vi nyter en deilig 1. juledags brunsj på hotellet.

* Beskjed gitt vedr endring til hundekjøring*

Til avtalt tid møtes vi, for nå skal vi ut på tur igjen. Vi holder oss i det litt nostalgiske hjørnet, for nå er det kanefart med hest og slede (værforbehold). Selv om det er midt på dagen, blir det stemningsfullt og vakkert når de staute, sterke hestene trekker sleden mens de pruster litt frostrøyk. Kle deg etter temperatur, men det leveres vanligvis varme dyner og skinn. I disse dager er det selvsagt fokus på smittevern, så det tilpasses gjeldende regler.

Etter kanefart venter en tradisjonsrik lunsj i Gommostugu.

Tilbake på Vestlia er det tid på egen hånd til vi møtes til turens siste felles middag i restauranten.

To hester med tykk vinterpels er salet opp med seletøy foran en vogn med skinnfeller og mennesker i

Perfekt tranport om vinteren

Dag 5

Hjemreise

Frokost

Felles frokost denne siste dagen.

I og med at alle kommer fra ulike steder, blir det avreiser på ulike tidspunkt i dag. Om du tar toget, er kanskje formiddagsavgangen fra Geilo best? Hotellet ordner transport etter avtale til tog/buss.

Takk for turen alle sammen!

Geilo

Geilo

Praktisk informasjon
og reisevilkår

HVA ER INKLUDERT

 • 4 netter på Vestlia Resort
 • 4 middager, 2 lunsjer
 • Transport fra Geilo stasjon til Vestlia
 • Alle utflukter i henhold til programmet
 • Reiseleder fra Carpe Diem

HVA ER IKKE INKLUDERT

 • Transport til og fra Geilo (Du reiser individuelt med enten tog, buss eller bil) .
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Tips