Korona

Reiser nå og fremover

Oppdateringer

Siste oppdatering - 9. november kl. 11.55

Myndighetene fraråder unødvendige reiser innenlands i en periode fremover. Vi følger situasjonen tett. Avgjørelsen om en Norgestur skal gjennomføres eller ikke tas senest 14 dager før avreise. Om turen du har bestilt kanselleres, vil du få ditt innbetalte beløp refundert. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål forbundet med dette.

Oppdatering 25. september kl. 08.08

Vi befinner oss i en ekstraordinær situasjon både for deg som reisende og oss som turoperatør. Hvis du lurer på noe i forbindelse med din Carpe Diem-reise, vit at du er velkommen til å ringe oss på telefon 22 46 48 48 (mandag – fredag kl 10-14). Du kan også nå oss på post@carpe-diem.no.

Utenriksdepartementet opprettholder reiserådet som fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder nå til 15. januar. Carpe Diem gjennomfører oppsatte turer til land som er unntatt fra reiserådet - det vil si land som til enhver tid er kategorisert som "gule" av Folkehelseinstituttet. Listen over evt. unntak oppdateres.

Du vil høre fra oss dersom din kommende Carpe Diem-reise blir kansellert. Carpe Diem og Escape Travel AS følger Pakkereiselovens vedtekter, og er medlem av det norske Reisegarantifondet.