Om Carpe Diem

"Det finnes ikke noe mer sosialt enn å reise på ferie alene..."

Hvem er vi?
Carpe Diem er en turoperatør for deg som reiser alene, men som ønsker å reise sammen med andre reiseglade på ferie. Hos oss får du reisefølge og en engasjert, sosial og kunnskapsrik reiseleder med på kjøpet.
Carpe Diem Singelreiser så dagens lys i 2000, og er med det godt inn i tenårene. I 2008 ble selskapet kjøpt opp av Escape Travel og har siden den gang vokst jevnt og trutt med en sunn økonomi. Flere og flere får øynene opp for våre reiser, noe vi er veldig glade for . Vi nærmer oss nå 120 reiser årlig.

Våren 2014 ble Carpe Diem Singelreiser AS fusjonert inn i Escape Travel AS. Kort fortalt så er Carpe Diem akkurat som før, med samme navn og samme type turer. Den eneste forskjellen er at vi nå sitter i nye, moderne lokaler på Helsfyr i Oslo og har cirka 60 gode kolleger i Escape Travel. Her er det med andre ord mye reisekunnskap i veggene, og inspirasjon og reisetips strømmer til oss fra alle kanter.

Mangler du reisefølge?
Da er du i tilfelle ikke alene. Om du er singel eller har partner, så skjer det fra tid til annen at du ikke har noen å reise sammen med til et reisemål nært eller fjernt. Det er ikke mer komplisert enn som så: mangler du reisefølge, så finner du det hos oss.

Reis alene – sammen!
Ikke vær redd for å reise alene på ferie. På våre turer møter du nemlig mennesker i akkurat samme situasjon som deg selv. Det er uformelt og ukomplisert. Her føler du deg garantert ikke som femte hjul på vogna, slik det er lett å gjøre om du drar på «vanlige» gruppeturer hvor de aller fleste deltagerne er par. Alle opplevelsene du deler med resten av Carpe Diem-gruppen gjør at dere fort blir en sammensveiset gjeng. Sjansen er stor for at du får gode venner på turen, og noen av våre gjester sier at Carpe Diem = venner for livet. Så vår påstand er: Det finnes ikke noe mer sosialt enn å dra alene på tur!

Escape Travel
Vår eier Escape Travel AS er Norges ledende arrangør av spesialreiser. Kjerneområder er elvecruise, rundreiser, cruise, sportsreiser, musikkreiser og bedriftsreiser. I tillegg tilbyr Escape Travel en rekke andre reise- og ferieopplevelser for individuelle reisende i hele verden. Escape Travel inngår i reiselivskonsernet Braathens Travel Group, eiet av Per G. Braathen, som også eier blant annet reisebyråkjeden Ticket, Dyreparken i Kristiansand og flyselskapet BRA.

Er du fremdeles litt usikker på konseptet? Har du spørsmål? Slå på tråden til oss på telefon 22 46 48 48 eller send oss en e-post på post@carpe-diem.no. Her finner du ikke tastevalg, sentralbord eller automatiske svar – men seks reiseglade personer som gjerne svarer på dine spørsmål!