Reiseinformasjon i forbindelse med koronaviruset Covid-19

Oppdatering 14. mars kl. 14.00 (åpningstidene våre oppdatert 24. mars kl. 07.50)

VIKTIG INFORMASJON!

Utenriksdepartementet fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder i første omgang til 14. april. Som en direkte effekt av dette kansellerer vi alle avreiser til og med 14. april. Vi kommer til å ta kontakt med alle reisende som er berørt av kanselleringene.

Vi vil komme tilbake med mer informasjon for reiser som går etter 14. april.

Vi har full forståelse for at situasjonen kan virke uoversiktlig. Dette er en ekstraordinær situasjon både for deg som reisende og oss som turoperatør. Hvis du lurer på noe i forbindelse med din Carpe Diem-reise, er du velkommen til å ringe oss på telefon 22 46 48 48 (mandag til fredag kl. 10 – 14). Vi ber om forståelse for at det kan komme til å bli noe lengre svartid enn vanlig.

Oppdatering 12. mars kl. 15.34

Helseminister Bent Høie oppfordrer alle til å unngå fritidsreiser de neste to ukene. I tillegg forbys utenlandsreiser for helseansatte frem til 30. april.
Som en direkte effekt av dette, kansellerer vi alle avreiser frem til 26. mars. Vi kommer til å ta kontakt med alle reisende som er berørt av kanselleringene.

Vi vil komme tilbake med mer informasjon om reiser som går etter 26. mars.

Vi har full forståelse for at situasjonen kan virke uoversiktlig. Dette er en ekstraordinær situasjon både for deg som reisende og oss som turoperatør. Hvis du lurer på noe i forbindelse med din Carpe Diem-reise, er du velkommen til å ringe oss på telefon 22 46 48 48. Vi ber om forståelse for at det kan komme til å bli noe lengre svartid enn vanlig.

Oppdatering 12. mars kl 10.01

Vi avventer oppdaterte reiseråd fra myndighetene i løpet av dagen, men forbereder oss på at det ikke vil bli gjennomført reiser ut av landet de nærmeste tre dagene. Har du en bestilling med avreise til og med søndag 15. mars, vil vi kontakte deg i løpet av dagen. Oppdatering av denne meldingen vil komme fortløpende ettersom mer informasjon foreligger fra myndighetene.

Vi på Carpe Diem setter våre gjesters trygghet i første rekke. Gjennom 20 år har vi håndtert både naturkatastrofer og globale helseutfordringer, og fortsetter å bruke vår erfaring og verdensomspennende kontaktnett for å sikre at alle våre gjester føler seg trygge og ivaretatt på reise med oss.
Situasjonen rundt koronaviruset endrer seg dag for dag, og vi følger situasjonen tett.
Carpe Diem, som andre norske reiseoperatører, forholder seg til enhver tid til de reiseråd utstedt av Utenriksdepartementet (UD). Alle oppsatte turer går per i dag som normalt, utover de turer som er direkte berørt av UDs reiseråd.

Dersom det foreligger et reiseråd fra UD på reisemålet ditt innenfor de siste 14 dagene før avreise, har du rett til å avbestille reisen gebyrfritt. Du vil da få tilbakebetalt hele reisens pris. Er det ikke utstedt reiseråd fra UD gjelder våre generelle avbestillingsvilkår.

Er din avreise lenger frem i tid enn 14 dager gjelder også våre generelle avbestillingsvilkår.
Reiserådene fra UD samt Folkehelseinstituttets reiseråd finner du her:
Utenriksdepartementets reiseråd
Folkehelseinstituttets reiseråd

Vi anbefaler våre gjester å tegne en fullverdig reiseforsikring i god tid før avreise.

Vi har full forståelse for at situasjonen kan virke uoversiktlig. Hvis du lurer på noe i forbindelse med din Carpe Diem-reise, er du hjertelig velkommen til å ringe oss på telefon 22 46 48 48.