Carl Olsson

Carlhvitb
Petra, Jordan

Carl er en mann med mange talenter og interesser: video, bilder og markedsføring er noen. Han var med og startet opp Carpe Diem i Sverige i sin tid, og har etter det vært markedssjef for vårt søsterselskap Escapeaway. Nå driver han eget firma og jobber med video og film på heltid. Han tar gjerne en tur som reiseleder når det passer inn i tidsskjemaet.

Carl har gått over minefelt fra Venezuela til Colombia, studert økoturisme dypt inne i den malaysiske jungelen og bruker fritiden til å hoppe fallskjerm. Med nesten 100 land i bagasjen har han alltid en historie å fortelle fra noen av sine eventyr verden over. Når han ikke er på reise eller i lufta, ligger han kanskje i en hengekøye i Oslo eller slår opp teltet rundt omkring i Norges vakre natur. Han har også jobbet som dykkeguide i Indonesia og bomullsbonde i Australia.

Med oppvekst og bakgrunn fra en gård i Sør-Sverige, har han også en stor forkjærlighet for dyr, friluftsliv og natur. Dette er en viktig del av opplevelsene når han selv er ute på reise.