Anette Jernström

Reseledare anette jernstrom
Tett, gul rapsåker i Skåne

Anette har jobbet i reisebransjen i over 30 år og har masse erfaring både som guide, reiseleder og flyvertinne. Her er mange områder dekket! Allerede som 20-åring begynte hun med reiselederoppdrag som frilanser, før hun byttet beite innen samme bransje, såklart. Hun har jobbet som flyvertinne for SAS, og har studert mange fag i relasjon til mennesker og kommunikasjon ved siden av. Blant annet journalistikk – og Anette har både skrevet og blogget for Expressen på expressen.se/resor.

I tillegg holder hun foredrag om » ”Ett vinnande bemötande”, som er så viktig for alle som jobber i førstelinjen med mennesker. Hun elsker å lære mer, derfor fortsetter hun med å studere videre. Det å reise er utdanning og lærdom i seg selv, ikke minst lærer man å være ydmyk i møte med andre. Det å ikke ha faste arbeidstider, stadig møte nye mennesker og bli kjent med andre kulturer – er selve livet. Å alltid ha kofferten klar, å ikke ha faste arbeidstider samt å være nysgjerrig på mennesker og andre kulturer - det er en livsstil hun ikke vil bytte ut.

Anettes motto er tatt fra Maya Angelo:
”People will forget what you said. People will forget what you did. But people will never forget how you made them feel”.