Reis alene - sammen

Opplevelsesreiser over hele verden for deg som er singel eller ønsker reisefølge.

Reiseoversikt

Eksotiske drømmereiser!

 • Egypt / november

  Fra kaotiske, spennende Kairo til Gizas mektige pyramider. Tre underverk! I Egypt er ikke historie tørt og kjedelig. Faraofeber i Kongenes dal hører med, det samme gjør seiling på Nilen. Elvecruise med lekkert skip blir bra! Aswan er et syn i farget ørkensand, og berettelsen om Nubia er fengslende. Med lokalkjent reiseleder som kan Egypt.

  Les mer
 • Namibia, Botswana og Victoriafallene / november

  Namibia er storslått. Artsrikdom til tusen. Rikdom også i form av historie, kultur og folkegrupper. Himba kontra oss - en spennende dag til ettertanke. Og verdens eldste ørken. Sanddyner i gylne rødtoner ruver som fjell. Safari som bare Afrika kan. Etosha i Namibia og Chobe i Botswana har begge stjernekvalitet på hvert sitt vis.

  Les mer
 • Filippinene / februar

  Dette øyriket har alt vi ønsker oss. En rundreise her byr på overraskende mye variert. Med mange lokale toucher. Fra risterrassene i Banaue til ruvende fjellpass. Fra hengende graver i Sagada til spanske vibber i Vigan. Så til strand med stor S på El Nido. Der bad, snorkling og avslapping er det vi bruker dagene på. Ferie!

  Les mer
 • Karibiske rytmer i Playa del Carmen /mars

  Yes! EKTE ferie med late dager på stranden, aktive dager under vann og spennende utfluktsmuligheter. Fargerikt er bare fornavnet på disse kanter. Turen for deg som både liker playa, siesta, fiesta å ta livet med ro i skyggen med nye reisevenner. Jo, Playa del Carmen har det meste på stell. Ikke langt unna er trendy, nydelige Tulum og mye mer!

  Les mer

Reis alene - sammen!
Carpe Diem er turoperatøren for deg som reiser alene, men som ønsker å reise sammen med andre reiseglade på ferie. Hos oss får du godt reisefølge og en engasjert, sosial og kunnskapsrik reiseleder med på kjøpet.

Carpe Diem - hvem er vi?

Jul- og nyttår til fjern og nær

 • Kenya / jul og nyttår

  Du blir ikke helt den samme etter å ha vært i Kenya. Safari har en stor del av æren. Her leter vi med linsen både i Amboseli og Tsavo East. Og etter store opplevelser venter avslapping på vakre Diani Beach.

  Les mer
 • India - Kerala / jul og nyttår

  Kerala er det mer rolige India. Underveis blir vi kjent med krydderbyen Cochin, frodige Munnar og slapper av på beachen i Cherai innimellom. Keralas backwaters har appell så det holder.

  Les mer
 • Tel Aviv / nyttår

  Tel Aviv regnes som Midtøstens mest trendy by. Spennende i seg selv, men vi oppdager også historie i Jerusalem, Masada og Haifa. Dødehavet er også med på reiseruten. Summen blir uforglemmelige opplevelser.

  Les mer
 • Wien og Bratislava / nyttår

  Wien er majestetiske slott og palasser med en god blanding deilige kafeer overalt. Bratislava er både gammelt og nytt med en skikkelig trivelig gamleby. Og gled deg til nyttårskonsert i Bratislava!

  Les mer

Aktive turer

 • Vandring Sicilia / april

  Vår splitter nye vandretur til Sicilia tråkker godt utenfor de vanlige stiene, akkurat som det skal være. Vi har base i nydelige Mazara del Vallo og populære Cefalù, begge med stor sjarm og skjønnhet på hvert sitt vis.

  Les mer
 • Valdres & Jotunheimen ski / mars

  I hjertet av Norge – tett oppunder Jotunheimen der Peer Gynt svermet for sin Solveig, der det føles som å komme hjem selv om du er borte. Der, på Grønolen Fjellgard skal gourmetmåltider nytes og frisk fjelluft inhaleres.

  Les mer
 • Vandring Sorrento / mars

  Vandre i vakre omgivelser ved Sorrento, Amalfikysten og Capri. En perfekt balanse mellom aktivitet og alt det gode dette området byr på. Med Pompeii også! Dette området er en Carpe Diem-favoritt til gangs.

  Les mer
Kun få plasser igjen!

Kajakk, sommer, sol og ferie.

Kefalonia er vårt lille paradis for padlere. For noen farger denne øya varter opp med. Sommerferien for både aktive og livsnytere. 😊 🍍

Se alle kajakkturer

Følg oss på Facebook

Her deler vi tips, nyheter, ekstra gode priser og reiseinspirasjon.